Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων το PRONEWS: Διαδίδει ότι ο Κοτζιάς «φοβάται» την Τουρκία – Ποια η αλήθεια!

Χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων το PRONEWS: Διαδίδει ότι ο Κοτζιάς «φοβάται» την Τουρκία – Ποια η αλήθεια!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,

Σε μια πρωτοφανή προβοκατόρικη αλητεία προχώρησε η γνωστή φιλοχρυσαυγίτικη ιστοσελίδα PRONEWS, η οποία φημίζεται για τα Fake News που δημοσιεύει. Σε ψευδές της δημοσίευμα, που επικαλείται το πρωτοσέλιδο άρθρο του κυριακάτικου Πρώτου Θέματος, ισχυρίζεται ότι ο Νίκος Κοτζιάς, «ενημερώνοντας την Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής για τις νέες συνθήκες που διαμορφώνει σε Αιγαίο και Θράκη η τουρκική επιθετικότητα», προχώρησε σε μια δήλωση «που χαρακτηρίζεται από φόβο, ηττοπάθεια και προδιάθεση εθνικών υποχωρήσεων».

Η φιλοχρυσαυγίτικη ιστοσελίδα, που υμνεί τον Πούτιν σε κάθε ευκαιρία -τον ίδιο Πούτιν που συμμάχησε με τους Τούρκους- αναδημοσιεύει από το «Πρώτο Θέμα» μια φερόμενη δήλωση του Νίκου Κοτζιά στην απόρρητη συνεδρίαση της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής, όπου υποτίθεται είπε:

«Η μακρόχρονη στρατηγική της Άγκυρας, αν χρειαστεί πιστεύω, είναι να κάνει ένα θερμό επεισόδιο και να μας πάει σε διαπραγμάτευση καβάλα».

Στη συνέχεια, οι ψεκασμένοι πατριδοκάπηλοι ακροδεξιοί συκοφάντες, ερμηνεύουν αυτή τη δήλωση ως ότι «ουσιαστικά ο Ν. Κοτζιάς είπε στην Επιτροπή ότι θα ηττηθούμε από τη Τουρκία αν μας πάει σε θερμό επεισόδιο».

Όχι μόνο πρόκειται για αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά στηρίζεται και σε φερόμενη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών σε απόρρητη συνεδρίαση, όπου κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς ειπώθηκε, διότι όποιος γνωρίζει οφείλει να εξηγήσει πώς περιήλθαν στα χέρια του απόρρητα πρακτικά, με όποιες βαρύτατες συνέπειες έχει αυτό.

Εμείς όμως οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοτζιάς επανειλημμένως έχει προειδοποιήσει την Τουρκία να προσέχει, γιατί η Ελλάδα δεν είναι ούτε Συρία, ούτε κάποια κατεστραμμένη χώρα.

Μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη στην Ελληνική Ραδιοφωνία, ο Νίκος Κοτζιάς είπε:

«Η Τουρκία πρέπει να αναλογιστεί και να σκεφτεί αυτό που έχω πει εδώ και δύο χρόνια, ότι «η Ελλάδα δεν είναι Συρία ούτε Ιράκ».

»Τιμώ και εκτιμώ αυτά τα δύο κράτη και δεν το λέω υποτιμητικά. Εννοώ ότι δεν μπορεί με τον ίδιο τρόπο να παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο όσον αφορά τα δίκαια της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον τρόπο που το κάνει στη Μ. Ανατολή.

»Η Ελλάδα είναι μια οργανωμένη χώρα, διαθέτει όλα τα μέσα για να υπερασπισθεί τα σύνορα και τα εδάφη της».

Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Νίκος Κοτζιάς είχε επίσης πει:

«Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Συρία ούτε Ιράκ. Είμαστε ένα αναπτυγμένο κράτος με καλή άμυνα, καλά αμυντικά συστήματα, καλούς συμμάχους υψηλή διπλωματική χωρητικότητα».

Οι ηχηρές θέσεις του Νίκου Κοτζιά προκάλεσαν την αμήχανη αντίδραση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο δια του εκπροσώπου του, στα μέσα Φεβρουαρίου πάντα, κατηγόρησε τον Νίκο Κοτζιά ότι «έχει υιοθετήσει μία μη ειρηνική στάση».

Και ενώ αυτές είναι οι διακηρυγμένες και δημόσιες τοποθετήσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, οι ακροδεξιοί ψεκασμένοι συκοφάντες διαδίδουν ψεύτικες ειδήσεις ότι δήθεν ο Νίκος Κοτζιάς δήλωσε ότι σε ένα πόλεμο με την Τουρκία η Ελλάδα θα ηττηθεί.

Είναι άραγε χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων, ή μήπως κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, όταν η ακροδεξιά χουντάρα τους έδωσε την Κύπρο στους Τούρκους;

Προφανώς δεν έχουν εθνική πατριωτική τσίπα πάνω τους, αυτοί οι συκοφάντες του διαδικτύου, διότι και ψέμματα γράφουν και λειτουργούν ως πέμπτη φάλαγγα μέσα στον ελληνικό λαό, διαδίδοντας ηττοπάθεια, ότι δήθεν ο Έλληνας ΥΠΕΞ φοβάται, ο ίδιος ΥΠΕΞ που η Τουρκία κατηγορεί «για μη ειρηνική στάση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Γεραπετρίτης: Στον ελληνοτουρκικό διάλογο δεν τίθενται ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία

Διπλωματικές πηγές για καταδίκη Μπελέρη: Οι Αλβανοί παραβίασαν το τεκμήριο της αθωότητας

Οργή ΥΠΕΞ για την απόφαση φυλάκισης Μπελέρη: «Επιλεκτική εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...