Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουρουμπλής: Μη βιάζεστε για τα μέτρα… στον ΣΚΑΙ γιατί συχνά διαψεύδεστε (βίντεο)

Κουρουμπλής: Μη βιάζεστε για τα μέτρα… στον ΣΚΑΙ γιατί συχνά διαψεύδεστε (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα ελληνοτουρκικά, την οικονομία, τους δύο στρατιωτικούς, τους αγώνες για τα δικαιώματα των τυφλών και το θέμα με τον κ. Μαρινάκη αναφέρθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μιλώντας για την τουρκική προκλητικότητα ο κ. Κουρουμπλής στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «το Λιμενικό έχει την ευθύνη να είναι σε εγρήγορση στην ακτογραμμή της χώρας και υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για ψυχραιμία αλλά και αποφασιστικότητα» και πρόσθεσε ότι οι εντολές που έχουν δοθεί στο Λιμενικό είναι σαφείς «καμία πρόκληση αλλά δεν θα επιτρέψουμε και καμία απειλή κατά των εθνικών συμφερόντων της χώρας».

Εκτίμησε μάλιστα ότι δεν μπορεί να ανατραπούν συνθήκες που λειτουργούν τόσα χρόνια για εσωτερικές πολιτικές σκοπιμότητες της Τουρκίας προσθέτοντας «υπάρχει η ισορροπία του τρόμου στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας». «Ως τις εκλογές θα πάμε έτσι, μετά θα βρεθεί λύση για τους δύο στρατιωτικούς».

Σχετικά με την οικονομία και τα μέτρα του 2019 ο κ. Κουρουμπλής συμβούλεψε τον ΣΚΑΙ. «Μη βιάζεστε εδώ στο ΣΚΑΙ γιατί συχνά διαψεύδεστε» συμβούλεψε ο κ. Κουρουμπλής απαντώντας σε ερώτηση για τα μέτρα του 2019.

Ο υπουργός Ναυτιλίας υποστήριξε ότι τα δεδομένα της οικονομίας είναι θετικά και ο διεθνής παράγοντας αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να αφήσει την Ελλάδα σε μια περιοχή που τα πάντα είναι ρευστά, τη στιγμή που η χώρα μας παρέχει ασφάλεια.

«Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια» απάντησε ο κ. Κουρουμπλής σε ερώτηση για τον κ. Μαρινάκη και παρέπεμψε στις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ενώ εκτίμησε ότι χρειάζεται να πέσουν οι τόνοι.

«Ποτέ δεν μου ζήτησε να με δει ο κ. Μαρινάκης για να πει ότι αρνήθηκα, έχω δει όλους τους επιχειρηματίες που μου το έχουν ζητήσει» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη συγκυβέρνηση και αν βαδίζει προς το τέλος της, ο κ. Κουρουμπλής τόνισε ότι αυτή η συγκυβέρνηση παρήγαγε έργο και παρείχε πολιτική σταθερότητα, μια αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσει η χώρα.

«Ο Π. Καμμένος ακόμα και στα πιο δύσκολα έχει στηρίξει την κυβέρνηση και αυτό. Την πολιτική που θέλει να ασκήσει η κυβέρνηση δεν την εμποδίζει ο Π. Καμμένος».

Ειδικότερα για το Κίνημα Αλλαγής ο υπουργός Ναυτιλίας σημείωσε ότι «πρέπει να ξεκαθαρίσει δεν πρέπει να κοιτάει λίγο αριστερά και λίγο δεξιά» προσθέτοντας ότι αν κατατεθεί προγραμματική σύγκληση ενδεχομένως μετεκλογικά να δημιουργηθούν όροι συνεργασίας.

Τέλος διατύπωσε τη βεβαιότητα ότι θα ξανακερδίσει τις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι «μια κυβέρνηση χάνει όταν χάσει τον έλεγχο της οικονομίας. Μία κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα σε τόσο σημαντικά βήματα και σημαντικές ιστορικές στιγμές δεν χάνει τις εκλογές» και προσδιόρισε τις εκλογές το φθινόπωρο του 2019.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Χρήστος Στυλιανίδης (εκλεκτός του Μητσοτάκη) είπε: «Η μισή Κύπρος είναι τουρκική»

Μητσοτάκης: «Ληστές μπακάλικων» οι φοιτητές που κάνουν καταλήψεις – Σβίγκου: Συκοφαντίες και αυταρχισμός

Στο ΣΚΑΪ είπαν ότι «με τέσσερα τοστ χορταίνει όλη η οικογένεια» -Οργή στα social media

Επαναπατρίζεται ο Έλληνας ναυτικός του «St. Nikolas» από το Ιράν

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Μάχη για τη δεύτερη θέση – Μισή μονάδα πάνω το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...