Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Καμίνη στην κυβέρνηση για τα ναρκωτικά στο Πεδίο του Άρεως, στη Νομική, στο Μεταξουργείο κ.α.

Επίθεση Καμίνη στην κυβέρνηση για τα ναρκωτικά στο Πεδίο του Άρεως, στη Νομική, στο Μεταξουργείο κ.α.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για την κατάσταση που επικρατεί στο Πεδίο του Άρεως, κάνοντας λόγο για «παταγώδη αποτυχία στις πολιτικές πρόληψης για την εξάπλωση των ναρκωτικών, στις μεθόδους θεραπείας και στην καταστολή.

Όπως επισημαίνει σε δήλωσή του στο Βήμα της Κυριακής, η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «δεν μπορεί να δώσει την παραμικρή λύση στη διακίνηση και το εμπόριο ναρκωτικών», ενώ πρσοθέτει ότι ενώ έχει θέσει εδώ και μήνες το θέμα της δημιουργίας κλειστών χώρων, ιατρικώς εποπτευμένης χρήσης ουσιών, η κυβέρνηση συντηρεί το «γύρω γύρω όλοι» και το «κρυφτούλι».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Καμίνη στην εφημερίδα:

«Δεν μένουμε, ποτέ δεν μείναμε στο “γράμμα” των αρμοδιοτήτων μας: ασχέτως αν το Πεδίον του Άρεως ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής, χρόνια τώρα οι υπηρεσίες του δήμου καθαρίζουν το Πάρκο, έστω και αν πολλές φορές χρειάζεται η συνδρομή της Αστυνομίας.

»Το νιώθουμε ως ευθύνη μας απέναντι στην πόλη και τους κατοίκους της. Δεν θα τους αφήσουμε ούτε λεπτό μόνους.

»Πρέπει όμως να είμαστε δίκαιοι: Το πρόβλημα του Πεδίου του Άρεως δεν είναι πρόβλημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

»Αποτελεί μια παταγώδη αποτυχία της κεντρικής κυβέρνησης σε τρία επίπεδα: Στις πολιτικές πρόληψης για την εξάπλωση των ναρκωτικών, στις μεθόδους θεραπείας, για τις οποίες τα παραδείγματα μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων μπορούν να μας δείξουν τον δρόμο και στην καταστολή, όπου βεβαίως κανένας δεν έχει πλέον την παραμικρή αυταπάτη ότι η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μπορεί να δώσει την παραμικρή λύση στη διακίνηση και το εμπόριο ναρκωτικών.

»Δεν μπορώ να βρω καμία εξήγηση, πώς είναι δυνατόν να έχω θέσει εδώ και μήνες το θέμα της ανάγκης δημιουργίας κλειστών χώρων ιατρικώς εποπτευόμενης χρήσης ουσιών, για να σταματήσει η δημόσια χρήση και ο θάνατος στον δρόμο και να μη μου έχει απαντήσει η κυβέρνηση ούτε καν αρνητικά.

»Δεν θέλουν ούτε καν να το συζητήσουμε. Και συντηρούν το «γύρω- γύρω όλοι» και το κρυφτούλι στο Πεδίον του Άρεως, τη Νομική, την πλατεία Αμερικής, το Μεταξουργείο, τη Βαρβάκειο και άλλα σημεία της πόλης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...