Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεννηματά: Σταύρο δεν δέχομαι διαφοροποιήσεις – Θεοδωράκης: Δεν δέχομαι εντολές από σένα

Γεννηματά: Σταύρο δεν δέχομαι διαφοροποιήσεις – Θεοδωράκης: Δεν δέχομαι εντολές από σένα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σφαγή στο Κίνημα Αλλαγής με τη Φώφη Γεννηματά να επιτίθεται ευθέως εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη για τις θέσεις του Ποταμιού και του ιδίου σε ότι αφορά την διενέργεια πρόωρων εκλογών, με τον τελευταίο να της διαμηνύει σε αυστηρό ύφος ότι δεν δέχεται εντολές από κανέναν.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν κάθε συμφέρον, να υπονομεύσουν την προσπάθειά μας. Και αυτό κάνουν. Εμείς είμαστε το εμπόδιο στα σχέδιά τους, τη διπλή όψη του συντηρητισμού τους. Το γνωρίζουμε, το αντιμετωπίζουμε. Έχουν γνώση οι φύλακες. Είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε πρωταγωνιστές, για να είμαστε χρήσιμοι στην πατρίδα και στον λαό. Προϋπόθεση όμως είναι η διασφάλιση της πολιτικής μας ενότητας. Γ ι’ αυτό η κοινωνική βάση της παράταξής μας που αγωνιά κι αγωνίζεται, δεν έχει καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό μας.

Γιατί αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων. Μετατρέπουν τον πλουραλισμό από πλεονέκτημα, σε όπλο όσων θέλουν να μας πλήξουν. Έως εδώ. Αυτό δεν θα το επιτρέψω. Θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας. Και πολύ περισσότερο όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη Κυβερνητική τους θέση. Οι προοδευτικοί πολίτες που αγκαλιάζουν το εγχείρημα είναι η δύναμή μας» διοχέτευσε ως θέση της στο site protothema η Φώφη Γεννηματά.

Άμεσα και με εμφανή ενόχληση αντέδρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης. «Το Ποτάμι και ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν δέχονται εντολές από κανέναν. Οι αγώνες μας απέναντι στη λαϊκίστικη διακυβέρνηση και στον συντηρητισμό κάθε είδους, είναι σταθεροί και διαχρονικοί. Αυτές τις μάχες δίναμε πριν από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής, αυτές τις μάχες δίνουμε και τώρα. Και αυτή τη σημαία δεν θα την υποστείλουμε. Με οδηγό μας, πάντα και μόνο, τις προοδευτικές μας αξίες και τις ξεκάθαρες θέσεις μας» σημείωσε το ΠΟΤΑΜΙ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης για Μιχάλη Χαραλαμπίδη: Αποχαιρετώ έναν βαθιά δημοκράτη, πατριώτη και ιδεολόγο

Πέθανε ο συγγραφέας και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...