ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
Το Πακιστάν αναμένει την επίσημη απάντηση του Ιράν για τη συμμετοχή στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην έλευση των κλιμακίων των θεσμών στην Αθήνα, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την τέταρτη αξιολόγηση, στέκεται ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο, με ανάρτησή του στο Twitter.
«Η αποστολή των θεσμικών οργάνων στην Αθήνα αρχίζει σήμερα», σημειώνει ο κ. Σεντένο και προσθέτει:
«Θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης του προγράμματος του ESM».
Καταλήγοντας, ο κ. Σεντένο εύχεται καλές συναντήσεις στους θεσμούς και τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Υπενθυμίζεται πως η πρόοδος η οποία έχει επιτευχθεί στην ολοκλήρωση των 88 προαπαιτούμενων της τέταρτης αξιολόγησης, καθώς και στις διαπραγματεύσεις για την τελική συμφωνία, αναμένεται να βρεθεί στην ατζέντα της συνεδρίασης του EuroWorking Group στις Βρυξέλλες, εν όψει του Eurogroup της 24ης Μαΐου.
Στα θέματα που θα συζητηθούν περιλαμβάνεται και το εναπομείναν ένα δισ. ευρώ από την προηγούμενη αξιολόγηση, το οποίο πρέπει να εκταμιευθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου.
























































