ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αφρική, Μέγαρο Μαξίμου, Ορθόδοξη Εκκλησία, Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρο Β’.
Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις δράσεις του Πατριαρχείου στην Αίγυπτο και γενικότερα στην Αφρικανική Ήπειρο και τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί το Πατριαρχείο με την πολιτική ηγεσία της Αιγύπτου.
Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρωθυπουργό για τη συνδρομή της Ελλάδας στο Πατριαρχικό έργο.
Από την πλευρά του ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της στήριξης που παρέχει το ελληνικό κράτος στο έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
Στη συνάντηση μετείχαν ο Σεβασμιότατος Γουινέας Γεώργιος και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.
























































