Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν

Τι ζήτησε ο Μητσοτάκης από τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δραστική παρέμβαση στο χρέος από την πλευρά των πιστωτών ώστε η Ελλάδα να επωφεληθεί τα μέγιστα, ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Στη συνάντηση των δύο ανδρών, που πραγματοποιήθηκε το πρωί Παρασκευής στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης παρουσίασε στον κ. Ντομπρόφσκις το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη μέρα, δίνοντας έμφαση στη μείωση των φόρων και τη δημιουργία ενός οικονομικού περιβάλλοντος φιλικού προς την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Επιπλέον, σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, ο πρόεδρος της Ν.Δ. «επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί τους κομματικούς διορισμούς που προωθεί η κυβέρνηση για τις θέσεις των γραμματέων στα υπουργεία», ενώ σημείωσε ότι «είναι αναγκαίο να εφαρμοσθούν τολμηρές μεταρρυθμίσεις ώστε η ελληνική οικονομία να έχει απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές με εύλογα επιτόκια».

Τόνισε τέλος ότι «σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε το 2014, σήμερα η χώρα διαθέτει αξιόπιστη και σοβαρή αξιωματική αντιπολίτευση που με τη στάση της ενισχύει την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό και δημιουργεί προϋποθέσεις σταθερότητας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

ΕΕ: Η Τουρκία εκτός SAFE – Η Ελλάδα υπέβαλε αίτημα για δάνεια ύψους 1,2 δισ. ευρώ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...