ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναχώρησε το πρωί της Κυριακής από το Καστελόριζο, ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του με προορισμό τη Ρόδο.
Ο Αντώνης Σαμαράς, είχε μεταβεί στο Καστελόριζο, προσκεκλημένος του ομογενή κροίσου κ. Λιβέρη, ο οποίος είχε διοργανώσει εκδήλωση για τα 60α γενέθλιά του στο σπίτι του στο νησί.
Ο πρωθυπουργός, έκανε μάλιστα το πρώτο του μπάνιο για φέτος στη θάλασσα, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για αρκετές ώρες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρόδος με το νέο Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος τον είχε συνοδεύσει μάλιστα στην πτήση από Ρόδο για Καστελόριζο το Σάββατο το πρωί.
























































