Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παύλος Πολάκης: «Τα λαμόγια που έβγαλαν 70% ανάπηρο τον Φλώρο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά»

Παύλος Πολάκης: «Τα λαμόγια που έβγαλαν 70% ανάπηρο τον Φλώρο θα το πληρώσουν πολύ ακριβά»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην καταγγελία ότι η ιατρική γνωμάτευση που οδήγησε στην αποφυλάκιση του 39χρονου Αριστείδη Φλώρου του σκανδάλου Energa ήταν «κατά παραγγελία και με αντάλλαγμα» προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Αναρτώντας και το σχετικό έγγραφο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, o Π. Πολάκης μεταξύ άλλων τονίζει και προειδοποιεί:

«Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!! Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!».

Παράλληλα, στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν όλες οι διαδικασίες που οδήγησαν στην απόφαση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου (εκ των καταδικασθέντων για το σκάνδαλο υπεξαίρεσης των εταιρειών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Energa – Hellas Power) λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, έπειτα από το σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Ήδη η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, έδωσε εντολή στη διοίκηση του ΕΦΚΑ να διενεργήσει «άμεσα όλες τις απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να ελεγχθεί η απόφαση του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας που προσδιόρισε το ποσοστό αναπηρίας» του Αρ. Φλώρου.

Υπενθυμίζεται ότι στον Αρ. Φλώρο (που εξέτιε στη φυλακή ποινή κάθειρξης 21 ετών) διαγνώστηκε ποσοστό αναπηρίας άνω του 65%, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει κρίσεις επιληψίας και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου, ζήτησε προς έλεγχο το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας δια του οποίου αποφασίστηκε η αποφυλάκιση του επιχειρηματία, καθώς «το διατακτικό του βουλεύματος δημιουργεί πολλά και εύλογα ερωτηματικά».

H ανάρτηση Πολάκη:

Πριν λίγο ήρθε στα χέρια μου η γνωμάτευση με την οποία αποφυλακίστηκε το λαμόγιο που ακούει στο όνομα ΦΛΩΡΟΣ !!!!

Δεν μιλησα δυο μέρες αφενός γιατι ειμαι σε τριήμερες ”διακοπές”, αφετέρου γιατι ήθελα να δω τι συμβαίνει .

Μετα απο αυτο θα πω μια κουβέντα μόνο !!!

Αυτά τα λαμόγια που έδωσαν τέτοιες γνωματεύσεις σε εναν ΑΠΑΤΕΩΝΑ, 39 ετών για να του αθροίσουν ποσοστό αναπηρίας 70% θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!

Πρωτοετής Φοιτητης της Ιατρικης καταλαβαίνει πως αυτά ειναι γνωμάτευση κατα παραγγελία προφανως με αντάλλαγμα ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!

ΠΙΣΩ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, δεν βάλαμε το κεφάλι μας στο ντορβά για να «καθαρίζετε» εσείς τους εγκληματίες και τους απατεώνες που ήπιαν το αίμα του ελληνικού λαού !!!

Το έγγραφο που ανάρτησε ο αν. υπουργός:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

DW: Ιράν εναντίον Ισραήλ – Οι επιπτώσεις στην οικονομία

Πρεσβευτής Ισραήλ στην Αθήνα: Η Τουρκία παίζει καταστροφικό ρόλο στον πόλεμο με τη Χαμάς

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος: Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές που διαφωνούν

Η Τουρκία στην «πυρηνική εποχή» – Ενεργοποιείται αντιδραστήρας που κατασκεύασαν Ρώσοι

Σδούκου: Το 2026 θα γίνουν οι πρώτες γεωτρήσεις υδρογονανθράκων στη χώρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...