ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Κατερίνα Παπακώστα, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η δράση του «Ρουβίκωνα» προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας, δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, εκφράζοντας την πρόθεσή της να στείλει «τον λογαριασμό» στην αναρχική ομάδα για τις καταστροφές που έχει προκαλέσει.
Ειδικότερα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η κ. Παπακώστα άφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη του «Ρουβίκωνα» είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δήλωσε επίσης αποφασισμένη να «στείλει τον λογαριασμό» στον «Ρουβίκωνα» για τις φθορές που έχει προκαλέσει, σημειώνοντας πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί καταστροφές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.
Υποστήριξε ακόμη πως τα μέλη του «Ρουβίκωνα» δρουν με εσκεμμένη προσοχή, αφήνοντας υπόνοιες πως ο αντιεξουσιαστικός χώρος ίσως επιδιώξει να εκλέξει εκπροσώπους του στη Βουλή που θα ακολουθούν «κακές» και «παλαιοκομματικές» πολιτικές.
Σημείωσε ακόμη πως οι δράστες των επιθέσεων του «Ρουβίκωνα» περιορίζονται σε πλημμελήματα που μολονότι βλάπτουν την εικόνα της Ελλάδας δεν επιφέρουν σκληρές ποινές, ενώ επισήμανε πως στον σχεδιασμό της νέας ηγεσίας του υπουργείου είναι η αναθεώρηση της στρατηγικής φύλαξης στόχων.























































