ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Κοτζιάς, Νίκος Παππάς, Σκόπια, Υπουργείο Εξωτερικών, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πολιτική του ΥΠΕΞ για την επίλυση του Μακεδονικού βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας της κυβέρνησης, δήλωσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ Νίκος Παππάς, στο περιθώριο συνάντησης που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, για την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του υπουργείου Εξωτερικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Ν. Παππάς αναφέρθηκε στην συμφωνία των Πρεσπών, και απευθυνόμενος στον Ν. Κοτζιά του ευχήθηκε «να συνεχιστεί η πάρα πολλή καλή δουλειά που κάνετε στο υπουργείο Εξωτερικών με την πολιτική, ειδικά για την επίλυση του Μακεδονικού και τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί η Ελλάδα να παίξει στη νέα εποχή».
Τόνισε δε, πως θεωρεί ότι «αυτή η πολιτική βρίσκεται στην καρδιά της φιλοσοφίας που έχουμε ως κυβέρνηση για το νέο μοντέλο ανάπτυξης» και συμπλήρωσε:
«Η Ελλάδα έχει μία ξεχωριστή θέση στο χάρτη. Πρέπει και τα προβλήματα με τους γείτονές της να λύσει με τρόπο σοφό και δίκαιο, και να αναπτύξει όμως και τις τεχνολογίες αυτές που θα της δώσουν τη δυνατότητα να γίνει ένας σύγχρονος κόμβος για την ευρύτερη περιοχή. Μία χώρα που θα εγγυάται τις προοπτικές συνανάπτυξης».
Συνεπώς, κατέληξε ο Ν. Παππάς, «θα έλεγα, θέλει τεχνολογίες και σοφή εξωτερική πολιτική».
























































