ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παγκόσμιος συναγερμός για τον ιό Έμπολα- Πώς μεταδίδεται - Περιορισμένα τα θεραπευτικά εργαλεία
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Η μεγαλύτερη ουκρανική επίθεση με drones στη Ρωσία - Τουλάχιστον 4 νεκροί
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία δεν θα ανεχτεί κανένα απολύτως βήμα που θίγει τα συμφέροντά της Τουρκίας στο Αιγαίο ή την Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε τη Δευτέρα ο Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.
Μιλώντας κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην Άγκυρα, ο Χουλουσί Ακάρ δήλωσε: «Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι κανένα έργο στο Αιγαίο ή στη Μεσόγειο, στο οποίο δεν συμμετέχει, περιλαμβάνεται η Τουρκία και η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, δεν έχει την ευκαιρία να επιβιώσει».
Οπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, την Πέμπτη μπλοκαρίστηκε από το τουρκικό ναυτικό μια ελληνική φρεγάτα, που προσπάθησε να παρέμβει στο τουρκικό ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός Χάρεδιντ Πασά, το οποίο έχει προγραμματισμένες εργασίες στην ανατολική Μεσόγειο.
Το περιστατικό προκάλεσε άμεση ανταπόκριση από Τούρκους αξιωματούχους, οι οποίοι προειδοποίησαν την Ελλάδα να μην αναλάβουν δράση στη Μεσόγειο Θάλασσα που θα προκαλέσει ένταση στην περιοχή.
























































