ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Βίντεο, Έφη Αχτσιόγλου, Θεανώ Φωτίου, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Νάσος Ηλιόπουλος, Υπουργείο Εργασίας,

















































Β. Κοκοτσάκης: Γιατί στην Ισπανία δεν υπήρξε πυρόσφαιρα όπως στα Τέμπη - Επιβάλλονται εξηγήσεις
Έχουν ξεσαλώσει οι «μουτζαχεντίν» της Καρυστιανού - Ο Σούρλας δεν απέκλεισε δημοψήφισμα για τη μοιχεία
Φαρχάντ Σαμί (SDF): Ο στρατηγός Μαζλούμ Άμπντι βρίσκεται στη Ροζάβα - Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση των δυνάμεων της Δαμασκού
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά κάτω από 25% η Ν.Δ. - Μεγάλο πρόβλημα η ακρίβεια
Διαδηλώσεις Κούρδων έξω από το αμερικανικό προξενείο στην Ερμπίλ: Οργή για «προδοσία» στη Συρία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την 2η Έκθεση Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) Athens Expo ’18 επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Πρωθυπουργός περιηγήθηκε σε περίπτερα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με μαθητές της Σιβιτανιδείου Σχολής από τον τομέα γεωπονίας, τεχνολογίας τροφίμων, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Έκθεση.
Στην έκθεση, την οποία διοργανώνει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, βρίσκονται η υπουργός Έφη Αχτσιόγλου, η αναπληρώτρια υπουργός Θεανώ Φωτίου, οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Νάσος Ηλιόπουλος, καθώς επίσης και η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.























































