ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Μπάσκετ, Ρατσισμός,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μία κίνηση συμπαράστασης στον Θανάση Αντετοκούνμπο προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που εκφράστηκαν προς το πρόσωπό του, έπειτα από το ντέρμπι των «αιωνίων» για την Euroleague.
Ο Αλέξης Τσίπρας «ανέβασε» στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με γυρισμένη πλάτη, και φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το όνομα «Αντετοκούνμπο».
Ο πρωθυπουργός συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».
























































