ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Απόστολος Γκλέτσος, Δήμος Στυλίδας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Στυλίδα, Τοπική Αυτοδιοίκηση,


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα είναι υποψήφιος ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος για τις εκλογές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ κατέληξε στο πρόσωπο του Απόστολου Γκλέτσου, με τον ίδιο να εκφράζει την ικανοποίησή του και να δεσμεύεται για ψηφοδέλτιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, ενώ τόνισε ότι «παραμένει αριστερός στην καθημερινότητά του και στον βίο του».
«Κάθε τέτοια στήριξη είναι για εμάς το ζητούμενο. Γιατί είμαστε ενωτικοί και έχουμε ανθρώπους από όλο το δημοκρατικό τόξο της Βουλής» σχολίασε ο νυν δήμαρχος Στυλίδας, μιλώντας για τη στήριξή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Σε ό,τι αφορά το υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο της παράταξής του -ονομάζεται Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση- ο Απόστολος Γκλέτσος είπε ότι «στις 14 Δεκεμβρίου, οπότε θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων, θα δείτε την ανθρωπογεωγραφία μας. Είναι από διάφορους χώρους».
Ο κ. Γκλέτσος τόνισε ότι «παραμένω αριστερός στο πώς διάγω την καθημερινότητά μου, τον βίο μου. Κατά τα άλλα, είδαμε ότι όταν πρέπει να διοικηθεί ένα κράτος, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά απ’ ό,τι φανταζόμαστε».
Ερωτηθείς, τέλος, αν φοβάται κάποια από τις άλλες υποψηφιότητες σημείωσε: «Τιμώ τους πάντες, δεν φοβάμαι κανέναν».
























































