ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Γερμανικές Αποζημιώσεις, Γερμανικές Οφειλές, Κατοχικό Δάνειο, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στις δηλώσεις του κατά την υποδοχή της Άνγκελα Μέρκελ στο Προεδρικό Μέγαρο με την Γερμανίδα καγκελάριο να αρκείται μόνο στο ότι «(η Γερμανία) έχουμε ιστορική ευθύνη).
Ο κ. Παυλόπουλος είπε συγκεκριμένα ότι «πάγια θέση της Ελλάδας όπως σας είναι γνωστό για τις γερμανικές αποζημιώσεις ότι είναι νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες και δύναται να επιλυθούν στο αρμόδιο ευρωπαϊκό δικαστικό φόρουμ με βάση των ευρωπαϊκό δικαιϊκο πολιτισμό».
«Έχουμε απόλυτη ευθύνη για την ιστορική υποχρέωση και ευθύνη για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών να στηρίξουμε την Ελλάδα προς όφελος των δύο κρατών» ήταν η απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα της κυρίας Μέρκελ.
























































