Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: “Πάγωμα” των υποχρεώσεων των πολιτών προς τις τράπεζες

Καμμένος: “Πάγωμα” των υποχρεώσεων των πολιτών προς τις τράπεζες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι «αυτή η πολιτική δεν βγαίνει» και εξήγησε ακριβώς τι εννοεί:

«Προϋπολογισμό δεν μπορούν να κάνουν. Το να πάμε σε νέο πακέτο στήριξης δεν ωφελεί πουθενά. Χρειάζεται ριζική αλλαγή της πολιτικής, διαγραφή του χρέους. Το φωνάζουν οι Αμερικανοί, το φωνάζει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο», προσέθεσε, ενώ ανέφερε ότι το υπουργείο Οικονομικών «ετοιμάζει, απ’ ότι φαίνεται, ένα πολυνομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει μέσα όλες τις νέες απαιτήσεις της τρόικας».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε, ότι «η πολιτική που θα φέρει τη ρευστότητα» είναι τo “πάγωμα” των υποχρεώσεων των πολιτών προς το κράτος και προς τις τράπεζες.

«Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνουν σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς διαγραφές 250 εκατομμυρίων ευρώ σε δάνεια και την ίδια στιγμή να κλείνει μια επιχείρηση γιατί δεν παίρνει 5.000 ευρώ ρευστότητα από την τράπεζα», υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας κανονικά τους βαρόνους των ΜΜΕ, που όχι μόνο έχουν διαλύσει με τη χειραγώγησή τους την Ελλάδα, αλλά και επιβιώνουν παρασιτικά εις βάρος όλου του ελληνικού λαού.

Συγκυβέρνηση και Χαρδούβελης αμφισβητούν το Σύνταγμα

Με αφορμή την ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στον ΣΕΒ, είπε ότι «ακόμη μια φορά η συγκυβέρνηση αμφισβητεί το Σύνταγμα και τη διάκριση των εξουσιών» και τόνισε ότι από την στιγμή που ο κ. Χαρδούβελης παραμένει στη θέση του και ο πρωθυπουργός δεν κάνει δήλωση, αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα «συνάδει με τα email που αντάλλασσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, ο υπόδικος σήμερα Παπακωνσταντίνου, με την τρόικα, όταν έγραφε ότι θα πρέπει να ανασταλούν διατάξεις του Συντάγματος».

«Αναστολή των διατάξεων του Συντάγματος σημαίνει κατάργηση της Δημοκρατίας, και αυτό αφορά όλους τους πολίτες, όπως το περιγράφει το ίδιο το Σύνταγμα στο άρθρο 120. Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι για την υπεράσπιση του Συντάγματος, το παλιό 114 που έλεγαν οι παλαιότεροι από εμάς, οι πατεράδες μας, το σημερινό άρθρο 120 του Συντάγματος» πρόσθεσε.

Για τις αυξήσεις της ΔΕΗ και το φορολογικό

Ερωτηθείς για τις αυξήσεις στη τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, ο πρόεδρος των ΑνΕλ είπε ότι στη Βουλή είχε προειδοποιήσει σχετικά και πρόσθεσε πως «δεν πέρασαν ούτε ώρες από τη δημοσίευση του νόμου (για τη μικρή ΔΕΗ) και προχώρησαν στο 11% των αυξήσεων στις εξοχικές κατοικίες των Ελλήνων».

Αναφερόμενος στο φορολογικό, ο κ. Καμμένος είπε ότι στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας πως «αν δεν μειωθεί η φορολογία δραστικά ούτε ανάπτυξη θα έχουμε, τα λουκέτα θα αυξηθούν, η ανεργία θα αυξηθεί, η μία στις μιάμιση ελληνικές επιχειρήσεις κλείνει -και κλείνει γιατί δεν μπορούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να ανταποκριθούν, όπως και οι πολίτες, στις υποχρεώσεις».

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση για έλλειψη «κοινής λογικής», και είπε ότι «η τρόικα, οι δανειστές, αυτό που θέλουν είναι οι Έλληνες πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους, να πάμε σε δημεύσεις της ιδιωτικής περιουσίας». «Εδώ, λοιπόν, έχουμε κατάργηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Αυτή είναι η πολιτική της τρόικας και των δανειστών, και αυτή υπηρετεί η σημερινή συγκυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Επίσης, επέκρινε και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «στο θέμα της φορολογίας δεν ξεκαθαρίζει την μείωση της φορολογίας, που εμείς το λέμε ξεκάθαρα» και σημείωσε: «Δεν μπορεί να ποινικοποιήσεις την επιχειρηματικότητα. Η μείωση της φορολογίας είναι προαπαιτούμενο- και όταν οι πολίτες θα πάνε να ψηφίσουν στις επόμενες εθνικές εκλογές να ξέρουν το ποιος λέει τι».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τράπεζα της Ελλάδος: Τα δύο «εμπόδια» που βάζει για τη χορήγηση στεγαστικών δανείων

Τρώνε από τα έτοιμα οι Έλληνες λόγω ακρίβειας – Μείωση καταθέσεων τον Ιανουάριο κατά 5,2 δισ. ευρώ

Δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο: Η κυβέρνηση τους αφήνει στα «νύχια» των τραπεζών

Οι τράπεζες της Τουρκίας ακυρώνουν ρωσικούς λογαριασμούς υπό τον φόβο αμερικανικών κυρώσεων

Πετράλωνα: Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο τράπεζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...