Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Ξεπέρασε κάθε όριο ο Μητσοτάκης – Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Ν.Δ.

Γεροβασίλη: Ξεπέρασε κάθε όριο ο Μητσοτάκης – Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με δηλώσεις της στην ΕΡΤ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε τα όλα έλαβαν χώρα στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά, η εικόνα που αποκόμισε την έκανε να ανησυχεί για την «πατριδοκαπηλία» ενώ έκανε λόγο για συντονισμένο σχέδιο επίθεσης στη Βουλή.

Ταυτόχρονα, η κα Γεροβασίλη δεν παρέλειψε να επιτεθεί στον αρχηγό της ΝΔ Κυριακο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον επέλεξε να διχάσει τη χώρα λόγω «πολιτικών αδιεξόδων που αντιμετωπίζει η αντιπολίτευση» ενώ ανέφερε πως οι θέσεις του «ξεπέρασαν κάθε όριο».

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ανησυχώ για όλες τις επόμενες ημέρες, για όλους αυτούς που στο όνομα της πατρίδας, που δεν αγαπούν, γίνονται πατριδοκάπηλοι, διατυπώνουν έναν ακραίο λόγο, που δεν έχει παρά μισαλλοδοξία και έχει μίσος και φθόνο»,

«Υπήρχε σχέδιο επίθεσης στη Βουλή»

Η κυρία Γεροβασίλη υποστήριξε ότι στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία υπήρξε σχέδιο επίθεσης στη Βουλή.

Μάλιστα, άφησε αιχμές στη ΝΔ, λέγοντας ότι έχει πραγματοποιήσει «ακροδεξιά μετατόπιση, πιστεύοντας ότι θα καταλάβει αυτόν τον χώρο, οπότε δημιουργεί χώρο για να δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα».

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι στόχος της αστυνομίας ήταν να διαλύσει τη συγκέντρωση, καθώς, όπως είπε, η θέση που έλαβαν τα ΜΑΤ, περιμετρικά της συγκέντρωσης, είχε σκοπό να την περιφρουρήσει και όχι να τη διαλύσει.

«Είναι στάση αμυντική, με στόχο την προστασία του κοινοβουλίου και περιμετρικά, την προστασία των διαδηλωτών. Αν είχαν μπει μέσα στο πλήθος έστω και ένα βήμα, θα είχαν δίκαιο να πουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε τη διάλυση του συλλαλητηρίου», σημείωσε.

Μάλιστα, όπως είπε, οι τραυματίες, που ήταν 25 αστυνομικοί και κάποιοι ρεπόρτερ και ανταποκριτές, δείχνουν ότι «η ΕΛ.ΑΣ δεν έδρασε εναντίον των διαδηλωτών».

Επιπρόσθετα, τοποθετήθηκε για το ζήτημα των χημικών, καταδικάζοντας τη χρήση του, πρόσθεσε όμως ότι «καμία πολιτική ηγεσία δεν δίνει εντολές στην ΕΛΑΣ την ώρα που επιχειρεί».

Η κυρία Γεροβασίλη εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ, με αφορμή την αντιπαράθεση και τις ανακοινώσεις που εξέδωσε μετά το συλλαλητήριο, κάνοντας λόγο για έλλειψη ψυχραιμίας.

«Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος της ΝΔ», τόνισε, λέγοντας μάλιστα περιπαικτικά ότι «αν νομίζει ο κ. Μητσοτάκης ότι επειδή έγινε αρχηγός της ΝΔ, έγινε και πρωθυπουργός, να του θυμίσω ότι πρέπει να παρεμβληθούν εκλογές», ενώ υποστήριξε ότι οι θέσεις του για το συλλαλητήριο ξεπέρασαν κάθε όριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...