ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον φόνο του Σταύρου Γεωργίου
Πρώην σύμβουλος Ερντογάν: Το Ισραήλ επιδιώκει τον διαμελισμό της Συρίας και μπλοκάρει τα F-35 για την Τουρκία
Σύρος: Η διασώστρια του ΕΚΑΒ κρατούσε μαχαίρι και είχε καλυμμένο πρόσωπο
Κυρώσεις των ΗΠΑ σε χρηματοπιστωτικά δίκτυα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της Χαμάς με έδρα την Τουρκία και τη Βρετανία
Χανιά: Ποινική δίωξη για δωροδοκία σε ιατροδικαστή και τοξικολόγο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Αρχηγείο του Στόλου στη Σαλαμίνα, από τον αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο στον αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη.
«Ο στόλος μας είναι ο θεματοφύλακας της εθνικής μας κυριαρχίας» δήλωσε ο νέος αρχηγός, Στέλιος Πετράκης.
Σύμφωνα με το τελετουργικό του Π.Ν. ο απερχόμενος αρχηγός αποχώρησε με λέμβο την οποία κωπηλατούσαν κυβερνήτες πλοίων.
Στην τελετή παρέστησαν ακόμη, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, επίτιμοι αρχηγοί, τα μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου, Ανώτατοι Αξιωματικοί και λοιποί προσκεκλημένοι.
























































