ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ και κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, έχει ανοίξει με αφορμή την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, με την οποία καλεί τον πρωθυπουργό να προχωρήσει στις διαδικασίες για το νέο Πρόεδρο Δημοκρατίας, αν έχει διασφαλίσει 180 βουλευτές.
Στον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, αναφέροντας ότι συναθροίζει και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να πετύχει τη μη εκλογή Πρόεδρου.
Ανταπαντώντας το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ , επισημαίνει:
«Η κυβέρνηση των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου και των “θερινών πραξικοπημάτων” να κρατήσει τις υποδείξεις για τον εαυτό της, όσο κι αν δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό που τη διακατέχει μπροστά στην κατάρρευση».
























































