Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Όλγα Γεροβασίλη προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ΝΔ για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Η Όλγα Γεροβασίλη προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά της ΝΔ για διασπορά ψευδών ειδήσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για «χιοποίηση της πολιτικής ζωής» και «χυδαιότητα και πολιτική των fake news», από πλευράς του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έκανε λόγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ανακοίνωση της Ν.Δ. που ανέφερε ότι έκανε «χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό ιατρείο που διατηρεί στην Άρτα» και γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της Ν.Δ και των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την είδηση.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι η υπουργός ανέφερε ότι οδηγήθηκε στην απόφασή της να προσφύγει στη Δικαιοσύνη από το γεγονός ότι, παρά την απάντηση που είχε δώσει χτες, κάποιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν σήμερα την αναφορά της ΝΔ στο πρόσωπό της, την οποία θεωρεί ως προσβολή για την προσωπική της υπόληψη.

Σε tweet, που ανήρτησε πριν από λίγο η κ. Γεροβασίλη, αναφέρει:

«Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη, την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφυγή της υπουργού, την οποία επεξεργάζεται το νομικό επιτελείο της, θα στρέφεται εναντίον δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που επιμένουν σε αυτή την αναφορά.

Εξηγώντας τι συμβαίνει με το συγκεκριμένο θέμα που η ΝΔ την κατηγορεί ότι «έκανε χρυσές δουλειές», η υπουργός ανέφερε ότι το νοσοκομείο της Άρτας, περιοχή όπου η ίδια συμμετείχε σε ιδιωτικό ιατρείο εδώ και 25 χρόνια ως γιατρός, έχει αξονικό τομογράφο από το 1994.

Όπως είπε, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε ούτε μέρα χωρίς το συγκεκριμένο μηχάνημα, πλην μίας βλάβης και για λίγο διάστημα για την αντικατάσταση του τομογράφου με καινούργιο, με πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, πριν από ενάμιση χρόνο.

Η υπουργός διευκρίνισε ότι, το διάστημα αυτό, το εργαστήριό της δεν είχε καν αξονικό τομογράφο, ενώ και η ΠΟΕΔΗΝ είχε καταγγείλει ότι δεν είχε η πόλη τομογράφο, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες να μεταβαίνουν σε άλλες πόλεις για την εξέταση.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι έχει μεταφέρει τις μετοχές της στο ιατρείο λόγω ασυμβίβαστου και υπογράμμισε ότι η ΝΔ πανικοβλήθηκε από την τεράστια εκδήλωση υποδοχής του πρωθυπουργού στην Άρτα και στις άλλες πόλεις της περιοδείας του και στοχοποιήθηκε η ίδια που πολιτεύεται εκεί, για να αντιστραφεί η ατζέντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της ΝΔ Αγγ. Δεληκάρη

Καβάλα: Χαστούκισαν τη βουλευτή της Ν.Δ., Αγγελική Δεληκάρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...