ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δημοκρατική εκτροπή» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τις δηλώσεις Αυγενάκη περί σχεδίου αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών
«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη αποκαλύπτει το ακραίο νεοφιλελεύθερο πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μαρινάκης το βλέπει και χτες στην ουσία προσπάθησε να “καλύψει” τις εμφανίσεις Μητσοτάκη, να δείξει ποιος είναι ο πραγματικός ηγέτης στη ΝΔ.
»Όλοι αυτό καταλάβαμε, πραγματικός ηγέτης της ΝΔ είναι ο κ. Μαρινάκης», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός.
Ο ίδιος, μιλώντας στο Στο Κόκκινο 105,5 αναφορικά με τις δηλώσεις Αυγενάκη περί σχεδίου αλλοίωσης του αποτελέσματος των εκλογών, σχολίασε ότι «αυτό κι αν είναι δημοκρατική εκτροπή.
»Αυτό κι αν είναι λόγος να αντιληφθούν οι πολίτες ότι η ΝΔ δεν μπορεί να «παίξει» σε ένα πλαίσιο που καθορίζεται από τις αρχές της Δημοκρατίας.
»Δεν μπορεί να μιλάς για νοθεία στη χώρα μας, που όλοι γνωρίζουμε πως όλα τα πολιτικά κόμματα αν μη τι άλλο διαχρονικά σέβονται το αποτέλεσμα των εκλογών.
»Οι εποχές που με τα προ ΝΔ σχήματα ψήφιζαν και τα δέντρα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».
Παράλληλα,ο αναπληρωτής υπουργός πρόσθεσε αναφερόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι «έχουν πάρει τα μηνύματα και από τις δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους και από τις συγκεντρώσεις που γίνονται όπου πηγαίνει ο πρωθυπουργός, όπου φαίνεται και ο παλμός και το πλήθος.
»Αντίθετα οι συγκεντρώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχουν ούτε παλμό ούτε πλήθος.
»Έτσι, προσπαθούν να προετοιμάσουν το κοινό τους και τα στελέχη τους γι’ αυτό που θα δουν το βράδυ των Ευρωεκλογών», σημείωσε ο Ν.Σαντορινιός.
























































