Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπουργείο Εργασίας: Η μόνη σχέση της ΝΔ με την 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της

Υπουργείο Εργασίας: Η μόνη σχέση της ΝΔ με την 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κ. Βρούτσης, που χαρακτηρίζει “προεκλογικό επίδομα” τη μόνιμη 13η σύνταξη, καλό θα ήταν να είναι πιο προσεκτικός, όταν το μόνο δείγμα γραφής του είναι οι μόνιμες περικοπές των κυβερνήσεων που υπηρέτησε έως το 2015, καθώς και οι 400.000 απλήρωτες συντάξεις που άφησε στο υπουργείο» σχολιάζει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του αρμόδιου τομεάρχη της Ν.Δ.

Το υπουργείο υποστηρίζει πως «η μόνη σχέση της ΝΔ με τη 13η σύνταξη είναι η κατάργησή της» και πως «οι συνταξιούχοι γνωρίζουν καλά ποιος δίνει τη διαρκή μάχη για την ενίσχυση του εισοδήματός τους με την ακύρωση του μέτρου των περικοπών, τις αυξήσεις σε 620.000 συνταξιούχους από 1/1/2019 αλλά και τη 13η σύνταξη, που ο κ. Βρούτσης χαρακτηρίζει “κουτσουρεμένη”, αλλά ο αρχηγός του αρνείται να εγγυηθεί. Τις απαντήσεις θα τις πάρει όμως οριστικά στις 26 του Μάη».

Για διπλή εξαπάτηση των συνταξιούχων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο νωρίτερα ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης.

«Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος –εκτός από αυξήσεις- 13η και 14η σύνταξη σε όλους τους συνταξιούχους.

»Την επόμενη μέρα, δυστυχώς, οι συνταξιούχοι βρέθηκαν μπροστά σε ουρές στα ΑΤΜ κλειστών τραπεζών χάνοντας την αξιοπρέπειά τους!

»Σήμερα, 4,5 χρόνια μετά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αφού επέβαλε αλλεπάλληλες περικοπές στις συντάξεις, επιχειρεί να εξαπατήσει εκ νέου τους συνταξιούχους με το ίδιο ακριβώς κόλπο.

»Υποσχέθηκε στα λόγια 13η σύνταξη, αλλά οι συνταξιούχοι, παραμονή εκλογών, εισπράττουν από τα ΑΤΜ ένα κουτσουρεμένο προεκλογικό επίδομα.

»Την απάντηση στη διπλή αυτή εξαπάτηση και προσβολή της νοημοσύνης των συνταξιούχων, αυτή τη φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα την εισπράξει στην κάλπη!», δήλωσε ο κ. Βρούτσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πέθανε ο Θεοφάνης Δημοσχάκης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...