ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Μητσοτάκης και Στουρνάρας έτοιμοι να ακυρώσουν όλα τα θετικά μέτρα

Μαξίμου: Μητσοτάκης και Στουρνάρας έτοιμοι να ακυρώσουν όλα τα θετικά μέτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στουρνάρα που απηχούν απολύτως το πρόγραμμα και τις προτάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαφέστατες, αναφέρει η κυβέρνηση σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κεντρικού τραπεζίτη.

«Τα περιθώρια χρηματοδότησης των συντάξεων από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι πλέον στενά και επομένως απαιτείται ένα σύστημα συνταξιοδοτικών προϊόντων του ιδιωτικού τομέα» είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Πρόκειται για το διαβόητο ασφαλιστικό Πινοσέτ» σχολιάζεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Την ίδια στιγμή, όπως σημειώνεται, «ο κος Στουρνάρας αμφισβήτησε και τη δυνατότητα χρηματοδότησης της καθολικής πρόσβασης σε δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, αμφισβητώντας έτσι μια κεντρική κυβερνητική επιλογή στήριξης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας».

«Ο κος Μητσοτάκης και ο κος Στουρνάρας ετοιμάζονται να ακυρώσουν όλα τα θετικά μέτρα, να περικόψουν και άλλο τις συντάξεις αλλά και να συρρικνώσουν δραματικά το κοινωνικό κράτος.

«Οι πολίτες που σε λίγες εβδομάδες θα αποφασίσουν οριστικά, μπορούν να πάρουν σήμερα μια πρώτη γεύση για τη κοινωνική ισοπέδωση που θα προκαλέσει η επαναφορά στις σκληρές ταξικές πολιτικές του κου Μητσοτάκη και των συνοδοιπόρων του» τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% – Εντός βουλής ο Κασιδιάρης

Τσίπρας: Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, αντίπαλός μου είναι ο Μητσοτάκης

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ρούμπιο: Περισσότερες ευκαιρίες για Ελλάδα και ΗΠΑ σε οικονομία, ενέργεια και εμπόριο

Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...