ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Κύπρος, Ομέρ Τσελίκ, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Προειδοποιούμε τον Αλέξη Τσίπρα να αφήσει τις κούφιες δηλώσεις. Γίνεται μια προσπάθεια να απειλήσουν την Τουρκία μέσω της ΕΕ.
»Ο Έλληνας πρωθυπουργός καλό θα είναι να σταματήσει να απειλεί με επιχειρήματα που δεν μπορεί να στηρίξει», δηλώνει ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ομέρ Τσελίκ.
Απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα που μιλώντας στην ΕΛΔΥΚ προειδοποίησε πως «θα υπάρξει σοβαρό τίμημα ως προς την ειρήνη», ο Τσελίκ είπε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «κρατά λάθος στάση» και «από άποψη διεθνούς δικαίου είναι προφανές πως η Τουρκία έχει δίκιο».
«Ελλάδα και Κύπρος προσπαθούν μονομερώς να βάλουν χέρι στις πηγές ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο» είπε ο Τσελίκ σύμφωνα με το OPEN ενώ προέτρεψε την ΕΕ «να προειδοποιήσει την Ελλάδα γι αυτό το θέμα».























































