Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΥΠΟΙΚ: Ο Στουρνάρας κάνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ Ν.Δ.

ΥΠΟΙΚ: Ο Στουρνάρας κάνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Εάν ο κύριος Στουρνάρας είχε κάτι νέο να προσθέσει (πέραν του ότι είναι και εναντίον των 120 δόσεων) θα έβγαινε δελτίο Τύπου από το υπουργείο Οικονομικών», σχολίαζαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με την Έκθεση της Τραπέζης της Ελλάδος που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Αφού όμως «ξεκίνησε νωρίς τη συμβολή του στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, κοινοποιούμε εκ νέου τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου (15/5/19), την οποία είχε κάνει στην αρχή της επικουρικής καμπάνιας του κ. Στουρνάρα κατά του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνουν οι ίδιοι παράγοντες.

Η δήλωση αυτή του κ. Τσακαλώτου είχε ως εξής: «Εκ παραδρομής σήμερα ο κ. Στουρνάρας διάβασε τους προϋπολογισμούς της δικής του θητείας ως υπουργού Οικονομικών, όπου είχε μια κάποια δυστοκία στην επίτευξη στόχων.

»Είμαι βέβαιος ότι αν ανατρέξει στο δικό μας προϋπολογισμό και δει προσεκτικά και τους οικονομικούς δείκτες, θα διαπιστώσει ότι ο απαιτούμενος δημοσιονομικός χώρος υπάρχει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά αναβολή της υποχρεωτικής τραπεζικής καταβολής μισθωμάτων

«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που σιχαίνονται τον Μητσοτάκη, … αλλά «γελωτοποιό» δεν θα τον πει κανείς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...