Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετά τον Παπαδημητρίου, τον Σταϊκούρα, τον Βαρβιτσιώτη και ο Βορίδης «δίνει» τα 37 δισ. στις τράπεζες (βίντεο)

Μετά τον Παπαδημητρίου, τον Σταϊκούρα, τον Βαρβιτσιώτη και ο Βορίδης «δίνει» τα 37 δισ. στις τράπεζες (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μάκης Βορίδης, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, προστέθηκε χθες το βράδυ στην μακρά λίστα των στελεχών της ΝΔ που δηλώνουν ότι το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση της ΝΔ αν εκλεγεί θα διοχετευθεί στις… τράπεζες.

Ο Μάκης Βορίδης φυσικά το είπε λίγο πιο διπλωματικό λόγο.

Μιλώντας στην εκπομπή Open Mind της Ελλης Στάη τόνισε ότι «μπορεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, σε συνεννόηση με τις χρηματαγορές, σε συνεννόηση με το διεθνές περιβάλλον, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ, μπορεί να υπάρχει δυνατότητα αποδεσμεύσεως ποσών (από το μαξιλάρι των 37 δισ. ευρώ) .. αυτό σας είπαμε».

Σε διευκρινιστική ερώτηση της Έλλης Στάη αν τα ποσά αυτά θα μπορούσαν να διοχετευθούν στις τράπεζες για το θέμα των κόκκινων δανείων ο Μάκης Βορίδης απάντησε:

«Θα δούμε πως θα χρησιμοποιηθεί, θα δούμε τι θα γίνει με τα κόκκινα δάνεια, που θα πάει και πως θα χρησιμοποιηθεί».

Ο ένας μετά τον άλλο

Την αρχή την έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια το επανέλαβε με τον δικό του τρόπο και ο τομεάρχης Χρ. Σταϊκούρας.

Μετά το έθεσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη και χθες το επανέλαβε και ο Μάκης Βορίδης.

Τα 37 δισ. ευρώ που με τόσο κόπο μαζεύτηκαν από τις θυσίες του ελληνικού λαού, επί ΝΔ θα χρησιμοποιηθούν για να σωθούν και πάλι οι τράπεζες!

Το σημαντικότερο πάντως δεν είναι πόσα στελέχη της ΝΔ το επανέλαβαν αλλά ότι εδώ και τρεις ημέρες δεν το έχει διαψεύσει η ΝΔ επίσημα ούτε και ο αρχηγός της ΝΔ. Οπότε είναι επίσημο.

Δείτε όλο το απόσπασμα στο βίντεο από το από το 22:00 έως το 31:57:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...