Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχέδιο Γιούνκερ: Με ολοκληρωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα πρώτη σε επενδύσεις

Σχέδιο Γιούνκερ: Με ολοκληρωμένο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα πρώτη σε επενδύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με το σχόλιο «σε αυτή την κατεύθυνση ελπίζουμε να συνεχίσει και η νέα Κυβέρνηση», ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα σε επενδύσεις από το σχέδιο Γιούνκερ.

Σημειώνει μάλιστα πως «H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4,5 χρόνια, με το ολοκληρωμένο σχέδιο που εφάρμοσε στο πλαίσιο μιας ολιστικής αναπτυξιακής στρατηγικής, κατάφερε να κινητοποιήσει με επιτυχία κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης, σε όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας»

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Κομισιόν: Η Ελλάδα πρώτη χώρα σε επενδύσεις από το σχέδιο Γιούνκερ

»Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση της Κομισιόν η Ελλάδα παραμένει πρώτη χώρα σε επενδύσεις από πόρους του σχεδίου Γιούνκερ, βάσει των τελευταίων στοιχείων του Ιουλίου 2019.

»Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα βρίσκεται στην κορυφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

»Η συνολική χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΤΣΕ) στην Ελλάδα ανέρχεται σε 2,7 δισ. Ευρώ, τα οποία κινητοποιούν 12,1 δισ. ευρώ σε πρόσθετες επενδύσεις.

»Οι χρηματοδοτήσεις αυτές ωφελούν τις δυναμικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας, αλλά και κρίσιμα έργα υποδομών.

»H Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4,5 χρόνια, με το ολοκληρωμένο σχέδιο που εφάρμοσε στο πλαίσιο μιας ολιστικής αναπτυξιακής στρατηγικής, κατάφερε να κινητοποιήσει με επιτυχία κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης, σε όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

»Σε αυτή την κατεύθυνση ελπίζουμε να συνεχίσει και η νέα Κυβέρνηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...