Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δώρα Αυγέρη: Ο Κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη χρησιμότητα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Δώρα Αυγέρη: Ο Κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη χρησιμότητα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, με την τοποθέτηση της Μαρίας Αντωνίου, η αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης) του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Δώρα Αυγέρη.

«Όλη η υποβάθμιση και η εγκατάλειψη της πόλης καθρεφτίζεται στο άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι, γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη», δήλωνε πριν από ένα χρόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αφού η πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα να ιδρύσει το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη λοιδορήθηκε ανελέητα από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ, αφού τα πρόσωπα που το στελέχωσαν, στοχοποιήθηκαν από το μηχανισμό τους, τελικά η νέα κυβέρνηση αποφάσισε να διατηρήσει το «άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι» γραφείο» σημειώνει η Δ. Αυγέρη.

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να παραδεχθεί τη χρησιμότητα του γραφείου στη Θεσσαλονίκη, ν’ αναγνωρίσει τον ουσιαστικό ρόλο του και το χρήσιμο έργο που έχει παραχθεί.

»Πλην όμως, η επιλογή του για τη στελέχωση με μια πολιτευτή, η οποία ανταγωνιζόταν με τη Χρυσή Αυγή στις εμφυλιοπολεμικές γιορτές μίσους, δεν προδιαθέτει θετικά για την ανάγκη συγκλίσεων και συνεργασίας με στόχο την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας» τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Όψιμη αναγνώριση της αναγκαιότητας ύπαρξης ενός θεσμού που ίδρυσε ο Τσίπρας

«Η τοποθέτηση νέας επικεφαλής στο γραφείο πρωθυπουργού Θεσσαλονίκης αποτελεί όψιμη αναγνώριση από τη ΝΔ της αναγκαιότητας ύπαρξης και λειτουργίας ενός θεσμού που ίδρυσε και στήριξε ο Αλέξης Τσίπρας» επισημαίνει η ΝΕ Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζει ότι η ΝΔ από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είχε αμφισβητήσει, αν όχι λοιδορήσει, την ύπαρξή του ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις ένα χρόνο πριν, το χαρακτήριζε «άχρηστο για τον πολίτη, αλλά χρήσιμο για το κομματικό ρουσφέτι».

Αυτά την ίδια στιγμή που το σύνολο των τοπικών φορέων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικών ομάδων, ανεξαρτήτως πολιτικής τους τοποθέτησης, αναγνώριζε την θετική του συνεισφορά στα κρίσιμα ζητήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής».

«Στην κ. Αντωνίου ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα και ελπίζουμε να μην το καταστήσει κέντρο «κομματικού ρουσφετιού», αλλά να συνεχίσει το πετυχημένο έργο των προκατόχων της στην παρακολούθηση και επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου στην περιοχή ευθύνης του γραφείου» τονίζει η ΝΕ Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Μένει να αποδειχτεί αν ο πρωθυπουργός θα επισκέπτεται την πόλη με την ίδια συχνότητα που το έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, αν θα παρέχει τη δυνατότητα στους φορείς να τον συναντούν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αν θα συνεχίσει στην κατεύθυνση της αναβάθμισης του ρόλου της στην ευρύτερη περιοχή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...