ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Μαρία Αντωνίου, Νέα Δημοκρατία, Χρυσή Αυγή,

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η νέα διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, όπως διαβάζουμε στο ειδησεογραφικό site της Καστοριάς orizontespress.gr, δεν έχει χάσει καμιά από τις γιορτές μίσους και εθνικού διχασμού που γίνονται κάθε χρόνο στο Βίτσι, όπου οι ακροδεξιοί εορτάζουν τη νίκη της «εθνικής παρατάξεως» στον εμφύλιο πόλεμο.
Η Μαρία Αντωνίου και στεφάνια καταθέτει και τη μισαλλοδοξία και τον εθνικό διχασμό συντηρεί ανελλιπώς με την παρουσία της.
Εκεί στους ακροδεξιούς εορτασμούς η κ. Αντωνίου συμπάσχει με τους κάθε λογής φασίστες και ειδικά της Χρυσής Αυγής.
Μάλιστα αν και το 2013 οι χρυσαυγίτες την είχαν αποδοκιμάσει κατά την κατάθεση στεφάνου, δυο χρόνια μετά εμφανίστηκε αγκαζέ και χαμογελαστή στις γιορτές μίσους με την τότε κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της ΧΑ, Δέσποινα Σβερώνη, όπως σημείωνε το jailgoldendawn.

Οι γιορτές μίσους, πραγματοποιούνται, εδώ και χρόνια, στα τέλη Αυγούστου, στον Γράμμο και το Βίτσι.
Οι συγκεντρωμένοι ακροδεξιοί γιορτάζουν «την συντριβήν του κομμουνιστοσυμμοριτισμού» και τη σωτηρία της Ελλάδος από τον «σλαυοκομμουνισμό».























































