ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Εξάρχεια, Νάσος Ηλιόπουλος, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,

















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της "Γλυκιάς Συμμορίας"
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις σκληρές του επικρίσεις για τη σημερινή επέμβαση της αστυνομίας στα Εξάρχεια και τον διωγμό προσφύγων και μεταναστών από κατειλημμένα κτήρια στην περιοχή, διατύπωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Με ανάρτησή του στο Facebook ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων έκανε λόγο για στρεβλή αντίληψη της Νέας Δημοκρατίας στο ζήτημα της ασφάλειας, ενώ αναφέρθηκε και στην απαράδεκτη δήλωση του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ, που μίλησε για ανθρώπους ως «σκουπίδια».
«Το να κυνηγάς κατατρεγμένους ανθρώπους, πρόσφυγες, γυναίκες και μικρά παιδιά δεν προσφέρει τίποτα στην ασφάλεια.
»Το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι η δράση του οργανωμένου εγκλήματος και εκεί δεν χωράνε κινήσεις εντυπωσιασμού», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Η σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια καταδεικνύει την στρεβλή αντίληψη της κυβέρνησης για το ζήτημα της ασφάλειας.
»Εκεί εγγράφεται και η απαράδεκτη δήλωση του εκπροσώπου της ΠΟΑΣΥ που αναφέρεται σε ανθρώπους ως “σκουπίδια”.
»Αυτή είναι η λογική απόληξη της αντιμεταναστευτικής και ακροδεξιάς ρητορικής της κυβέρνησης.
»Το να κυνηγάς κατατρεγμένους ανθρώπους, πρόσφυγες, γυναίκες και μικρά παιδιά δεν προσφέρει τίποτα στην ασφάλεια.
»Το κύριο πρόβλημα στα Εξάρχεια είναι η δράση του οργανωμένου εγκλήματος και εκεί δεν χωράνε κινήσεις εντυπωσιασμού.
»Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας δεν έρχονται σε σύγκρουση αλλά συνιστούν ουσιαστική προϋπόθεση για την οικοδόμηση μιας κοινωνίας με ασφάλεια και δικαιοσύνη».






















































