Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο εκλεγμένος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ άδειασε Φώφη και ζητά εκλογή νέου προέδρου

Ο εκλεγμένος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ άδειασε Φώφη και ζητά εκλογή νέου προέδρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελικά, στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει φωτιά. Το αποδεικνύει η καθαρή τοποθέτηση του γραμματέα του κόμματος Στέφανου Ξεκαλάκη που ζητά εκλογή νέου προέδρου στο συνέδριο του κινήματος.

Ο κ. Ξεκαλάκης αφού μίλησε για κακό εκλογικό αποτέλεσμα μίλησε για αλλαγή ηγεσίας, διαχωρίζοντας το ΠΑΣΟΚ από το ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι πρέπει να διοργανωθεί ένα συνέδριο μαζικό και όχι ένα συνέδριο διορισμένων γιατί αυτό θα αποτελέσει ταφόπλακα σε ένα ιστορικό κόμμα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Ξεκαλάκης φάνηκε να συμμερίζεται απόλυτα τον προβληματισμό που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε πλήρη αντίθεση με την πρόεδρο του κόμματος και του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία φέρεται να επιθυμεί την επιβεβαίωσή της ισχύος της με συνοπτικές διαδικασίες στο συνέδριο.

Παράλληλα, όταν ερωτήθηκε ποιος θα μπορούσε να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αυτό επαφίεται στους συντρόφους μας που θα ήθελαν να είναι υποψήφιοι, συμπληρώνοντας ότι και η κυρία Γεννηματά έχει δικαίωμα να κριθεί σε αυτή τη διαδικασία.

Τέλος, έκανε λόγο για ένα θεσμικό μαζικό κόμμα αρχών και όχι κόμμα στελεχών ζητώντας να ενωθούν δυνάμεις και να γίνει σύνθεση απόψεων με πλουραλισμό. Και μίλησε για προσδοκίες που δεν πρέπει να ακυρωθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Τσουκαλάς: Βαθιά υποκρισία Μητσοτάκη η αναθεώρηση του άρθρου 86 που εργαλειοποίησε για να μην παραπεμφθούν υπουργοί του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...