ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοτικό Σχολείο, Μαθητική Παρέλαση, Νίκη Κεραμέως, Παρέλαση, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,


















































Πολύνεκρη επίθεση σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία
Η Αίγυπτος είπε στην Τουρκία να... ρίξει το ψευδομνημόνιο με τη Λιβύη στα σκουπίδια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας-Ουκρανίας υπό αμερικανική διαμεσολάβηση
Τζιχαντιστές της Χαμάς επιτέθηκαν σε Ισραηλινούς στρατιώτες κοντά στη Χεβρώνα - Νεκροί στρατιώτες και τρομοκράτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέλος βάζει το υπουργείο Παιδείας την επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση στα δημοτικά σχολεία.
Όπως δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο ραδιόφωνο του Αlpha, «ο καλύτερος θα σηκώνει τη σημαία» και η αλλαγή σε σχέση με το ισχύον καθεστώς θα ισχύσει από την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, η κ. Κεραμέως επισήμανε ότι η επιλογή των σημαιοφόρων θα γίνεται με βάση τις επιδόσεις τους.
Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός Κώστας Γαβρόγλου είχε ορίσει την επιλογή των σημαιοφόρων με κλήρωση μόνο στα δημοτικά σχολεία και όχι σε Γυμνάσια και Λύκεια.
Ακόμη, η Ν. Κεραμέως εξήγγειλε μεταξύ άλλων ότι σε βάθος χρόνου θα γίνουν αλλαγές σε κρίσιμα μαθήματα, όπως η Ιστορία, ενώ υπογράμμισε ότι φέτος δεν πρόκειται να ισχύσουν αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ/ΤΕΙ. Οι όποιες αλλαγές θα πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου.
























































