ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Καλογιάννης εκτίμησε στα 178 εκατομμύρια ευρώ τις απώλειες για τις ελληνικές εξαγωγές από το ρωσικό εμπάργκο.
Με ερώτηση του στο Ευρωκοινοβούλιο προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισημαίνει ότι «η ζημιά αυτή προκύπτει ευθέως και ως αντίποινα στην πολιτική που αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Ένωση κατά της Ρωσίας για την υπόθεση της Ουκρανίας» και ζητά να μάθει «πότε θα ενεργοποιήσει τους σχετικούς κανονισμούς για την αποζημίωση των πληγέντων Ελλήνων αγροτών, κτηνοτρόφων και βιοτεχνών».
Στην ερώτησή του, ο κ. Κεφαλογιάννης σημειώνει πως «θα προκύψει πρόσθετη επιβάρυνση για την ελληνική οικονομία από την απόλυση εργαζομένων στις αντίστοιχες αγροτικές εκμεταλλεύσεις και λοιπές επιχειρήσεις. Περαιτέρω το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας θα επιβαρυνθεί από την ενεργοποίηση ενεργότερων μονάδων παραγωγής της ΔΕΗ ΔΕΗ+2,20% ΑΕ για την αντιμετώπιση της μείωσης των εξαγωγών ρωσικού φυσικού αερίου».























































