Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μετά τον Κωνσταντινόπουλο και ο Ντινόπουλος πανηγυρίζει για τους παιδικούς σταθμούς

Μετά τον Κωνσταντινόπουλο και ο Ντινόπουλος πανηγυρίζει για τους παιδικούς σταθμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρώτος βγήκε να πανηγυρίσει για τα έξτρα κονδύλια στους παιδικούς σταθμούς ο υφυπουργός ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ως ένα ισχυρό δείγμα κοινωνικής πολιτικής για τις πιο ευπαθείς ομάδες χαρακτήρισε ο υφυπουργός ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, το γεγονός ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε επιπλέον χρήματα για τους παιδικούς σταθμούς της χώρας.

Μιλώντας στον Real FM αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε επιπλέον χρηματοδότηση για το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων για παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

«Από τα 160 εκατ. ευρώ που πέρυσι κάλυψαν 68.500 θέσεις, πλέον εξασφαλίστηκαν άλλα 40 εκατ. ευρώ, με τα οποία θα καλυφθούν οι 89.000 θέσεις για φέτος» τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και συμπλήρωσε «κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και σήμερα εξασφαλίσαμε την χρηματοδοτική κάλυψη για το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων για παιδιά σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης.Θεωρώ ότι είναι ένα ισχυρό δείγμα κοινωνικής πολιτικής για τις πιο ευπαθείς ομάδες».

ΤώρΑ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος που με ανακοίνωση τονίζει ότι η καλή συνεργασία του υπουργείου Εσωτερικών και της ΚΕΔΚΕ  αλλά και των συναρμόδιων υπουργείων (δηλαδή βοήθησε λίγο και ο Κωνσταντινόπουλος αλλά και άλλοι υπουργοί) έφεραν το θετικό αποτέλεσμα. Στην ανακοίνωση τονίζεται:

Η καλή συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας αλλά και με τα συναρμόδια Υπουργεία έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα αφού τελικώς θα καλυφθούν όλες οι προσφερόμενες θέσεις από τους δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Μετά τα 40 εκατομμύρια ευρώ από εθνικούς πόρους που προστέθηκαν στα 160 εκατομμύρια ευρώ του ΕΣΠΑ το συγκεκριμένο πρόγραμμα για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς θα αποδώσει φέτος ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με πέρυσι.

Η ενίσχυση του κοινωνικού προσώπου της αυτοδιοίκησης αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο διάλογος με την ΚΕΔΕ, τους άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης αλλά και με κάθε δήμαρχο χωριστά, θα συνεχιστεί ώστε να εξασφαλιστούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους δημότες.

Τώρα όπως καταλαβαίνεται αναμένεται να βγει και ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ  να πανηγυρίσει.

Όπως καταλαβαίνεται το καλό όλοι τρέχουν να το διεκδικήσουν. Τα… άλλα κανείς!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανδρουλάκης: Έτοιμος να επιβάλει κομματική πειθαρχία – Αντάρτικο από βουλευτές για τα μη κρατικά Πανεπιστήμια

Κωνσταντινόπουλος: Να πουν τον λόγο παρακολούθησης του Ανδρουλάκη – Είναι πράκτορας; Να το πουν!

Νεκρός βρέθηκε στο διαμέρισμα του στα Εξάρχεια ο γιος του πρώην υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου

Τσίπρας: «Η μετάλλαξη “Ο” ενδεχομένως να δημιουργήσει προϋποθέσεις ενός πέμπτου κύματος πιο σφοδρού μετά τις γιορτές»

Kαϊλή: Διαρχία στη Βουλή αν εκλεγεί αρχηγός ο Ανδρουλάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...