Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ψιλό γαζί» για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη – Πώς απογειώθηκε από εκεί το κυβερνητικό αεροσκάφος;

«Ψιλό γαζί» για το ταξίδι Μητσοτάκη στη Βοστώνη – Πώς απογειώθηκε από εκεί το κυβερνητικό αεροσκάφος;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Βοστώνη για προσωπικούς λόγους, ταξίδι για το οποίο ενημέρωσε σχετικά τους διαδικτυακούς του ακόλουθους στο instagram.

Τις τελευταίες ώρες λοιπόν αναπτύχθηκε μία συζήτηση στα social media σχετικά με το αν ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή όχι.

Ο Νίκος Ρωμανός, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος στο ζήτημα, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα από καμπίνα αεροπλάνου της γραμμής, ενώ παρέθεσε και τα boarding passes τους.

«Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για την χώρα, δεν είμαστε ίδιοι!», έγραψε μεταξύ άλλων.

Όπως αποκαλύπτει το altsantiri.gr, το site ads-b.nl, το οποίο καταγράφει τις πτήσεις των στρατιωτικών αεροπλάνων (ως τέτοιο θεωρείται και το πρωθυπουργικό αεροσκάφος), δείχνει ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος αναχώρησε στις 28/9 (δηλαδή μία μέρα μετά το ταξίδι του πρωθυπουργού με αεροπλάνο της γραμμής) από τη Νέα Υόρκη με προορισμό τη Βοστώνη.

Επίσης δείχνει τη διαδρομή της επόμενης μέρας (χθες) από Βοστώνη προς Αθήνα, ενώ κι αυτή της 22ης Σεπτεμβρίου από Αθήνα προς Νέα Υόρκη.

Το radarbox24.com επίσης δείχνει τα ταξίδια του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από Νέα Υόρκη προς Βοστώνη και από εκεί στην Αθήνα με τις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

Εν ολίγοις, τα δύο αυτά sites αποδεικνύουν ότι το πρωθυπουργικό αεροσκάφος πήγε στη Βοστώνη παρέμεινε μία μέρα και από εκεί έφυγε με προορισμό την Αθήνα.

Αν λάβουμε υπόψη ότι δεν κάνουν λάθος, ακυρώνονται οι ισχυρισμοί του Νίκου Ρωμανού ότι ο πρωθυπουργός πήρε το αεροπλάνο της γραμμής για να γλιτώσει τα έξοδα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, αφού και το ταξίδι Νέα Υόρκη – Βοστώνη έγινε και καύσιμα ξοδεύτηκαν και διαμονή πληρώθηκε στο αεροδρόμιο όπου διέμεινε.

Δεν θα υπήρχαν έξοδα αν ο πρωθυπουργός πήγαινε και επέστρεφε με το αεροπλάνο της γραμμής στη Νέα Υόρκη και από εκεί αναχωρούσε με προορισμό την Αθήνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει εισιτήρια επιστροφής από τον κ. Ρωμανό.

Ο διευθυντής του Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να προχωρήσει σε αντίστοιχη διάψευση, διότι όλοι ενθυμούμαστε ότι – πολύ σωστά – είχε τεθεί από τη Νέα Δημοκρατία ζήτημα για το αν ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο Παρίσι για προσωπική διασκέδαση.

Καλώς ερωτήθηκε και καλώς απάντησε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ για τις συναντήσεις που έγιναν εκεί.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο πρωθυπουργός πήγε με το αεροπλάνο της γραμμής στη Βοστώνη, μερικές ώρες μετά τον ακολούθησε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και τον περίμενε εκεί για μία μέρα για ν’ αναχωρήσει από εκεί για την Αθήνα.

Πρέπει ν’ απαντήσει άμεσα ο κ. Ρωμανός για να κλείσει αυτό το θέμα.

Να διαψεύσει αυτά τα δύο sites και ότι το πρωθυπουργικό αεροπλάνο αναχώρησε από τη Βοστώνη για την Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...