ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βόρεια Μακεδονία, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί στη συνάντηση Γιούνκερ–Τσίπρα την Πέμπτη στις Βρυξέλλες όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό για αίτημα του πρώτου στο δεύτερο να προχωρήσει σε λύση του ονοματολογικού με την Βόρεια Μακεδονία (κάτι που είχε επικαλεστεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης).
Οι πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι ο Γιούνκερ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες αστειότητες όταν μάλιστα το 2015 ήταν στη κυβέρνηση στα Σκόπια ο υπερεθνικιστής Γκρουέφσκι και δεν υπήρχε καμία προοπτική επίλυσης του ονοματολογικού.
Για τον κ. Γιούνκερ, ο σημερινός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε πει ότι είχε ζητήσει από τον κ. Τσίπρα, ήδη από το 15, να προχωρήσει σε λύση του ονοματολογικού με τη Βόρεια Μακεδονία.
























































