ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κυμπουρόπουλος,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ο Νίκος Δένδιας είπε μία μεγάλη ιστορική αλήθεια: «Αδελφό έθνος δεν εννοούμε μόνο τους Ελληνοκύπριους αλλά και τους Τουρκοκύπριους»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θέση υπέρ του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία πήρε μέσω Twitter ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιος Κυμπουρόπουλος, όμως στη συνέχεια η… θέση του διαγράφηκε.
Ο κ. Κυμπουρόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά «σε ψήφισμα που υιοθετήθηκε την Πέμπτη, οι ευρωβουλευτές δηλώνουμε ότι η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες και πληρούν τις προϋποθέσεις για έναρξη συνομιλιών για την ένταξή τους στην Ε.Ε. και καταδικάζουμε το μπλοκάρισμα της απόφασης από Γαλλία, Δανία και Ολλανδία».
Στην συνέχεια, όμως, κι ενώ είχε αρχίσει να φθάνει το ρεπορτάζ πως οι Μαρία Σπυράκη και Γιώργος Κύρτσος ψήφισαν αποχή, ενώ οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές του κόμματος απουσίαζαν, δημοσιογράφοι και χρήστες του Twitter επισήμαναν στον ευρωβουλευτή το θέμα.
Το tweet του Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξαφανίστηκε και έμεινε το ερώτημα εάν γνωρίζουν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. ο ένας τη… γραμμή του άλλου.

























































