Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρέμουν οι Τούρκοι – Yeni Safak: Δένδιας και Κατζ θα υποστηρίξουν τους Κούρδους της Συρίας

Τρέμουν οι Τούρκοι – Yeni Safak: Δένδιας και Κατζ θα υποστηρίξουν τους Κούρδους της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της υπό τον τίτλο «Τι σχεδιάζει το Ισραήλ στο Αιγαίο» η τουρκική εφημερίδα «Yeni Safak» αναφέρει ότι «εκτός από το Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο οι δύο υπουργοί Δένδιας και Κατζ εξερεύνησαν τρόπους συνεργασίας ενάντια στην επιχείρηση της Τουρκίας στη Συρία «Πηγή της Ειρήνης», συζητώντας μάλιστα και κοινή πρόταση για παροχή βοήθειας προς τους Κούρδους μαχητές του YPG», τους οποίους η Άγκυρα θεωρεί εχθρούς της.

Η τουρκική εφημερίδα για να στηρίξει τα «σενάρια συνωμοσίας» της επικαλείται μάλιστα είδηση της ισραηλινής ιστοσελίδας «The Times of Israel», που αναφέρει ότι ένας από τους στόχους του ταξιδιού του Ίσραελ Κατζ στην Αθήνα ήταν να βρει συνεργάτη προκειμένου να παράσχουν βοήθεια στους Κούρδους που πολεμούν την Τουρκία στη Συρία.

Όπως αναφέρει η «Γενί Σαφάκ», «Ελλάδα και Ισραήλ, που στόχο έχουν να αποκλείσουν την Τουρκία στην ανατ. Μεσόγειο, τις τελευταίες δύο ημέρες πραγματοποίησαν υψηλού επιπέδου πολιτικές και στρατιωτικές επαφές.

»Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Ίσραελ Κατζ βρέθηκε για διήμερες επαφές στην ελληνική πρωτεύουσα στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια.

»Όπως αναφέρεται, οι δυο τους αντήλλαξαν απόψεις σχετικά με τη ανατ. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή».

Η τουρκική φιλο-κυβερνητική εφημερίδα συνδέει μάλιστα την επίσκεψη του αρχηγού του γενικού επιτελείου της Ελλάδας, Χρήστου Χριστοδούλου, την Τετάρτη στο Τελ Αβίβ ως μέρος της ευρύτερης στρατιωτικής συνεργασίας που αναπτύσσει η Ελλάδα με το Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ

Η Νότια Αφρική έπαψε να δέχεται Παλαιστίνιους [πρόσφυγες] δίχως βίζα

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα

Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...