Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Θεωρία Μαλακών Συνόρων» στην Θράκη

«Θεωρία Μαλακών Συνόρων» στην Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ιστοσελίδα viadiplomacy.gr, σε δημοσίευμά της, υπό τον τίτλο «Θεωρία Μαλακών Συνόρων» στην Θράκη – Αυτοδιοικητική «κατάληψη» από την Άγκυρα, γράφει ότι στη Θράκη αυτή τη στιγμή υπάρχουν Παράλληλες Δομές του Ελληνικού Κράτους το οποίο κάνει τα στραβά μάτια.

Αυτό είναι πέρα από βέβαιο ότι θα επιφέρει την θεωρία «Των Μαλακών Συνόρων» όπου στην περιοχή ούτε λίγο ούτε πολύ, Ελλάδα και Τουρκία θα συναποφασίζουν για θέματα Θρησκευτικά, Κοινωνικά και Πολιτικά.

Ενώ τα προηγούμενα χρόνια η Άγκυρα στην περιοχή κρατούσε μια τέτοια στάση όπου είχε μια ήπια παρεμβατικότητα, σήμερα εφαρμόζει μια πολιτική έντασης που ξεκινά από την Ανατολική Μεσόγειο, περνάει από το Αιγαίο και καταλήγει στην Θράκη.

Στην Θράκη θα μπορούσε να αναφερθεί με βεβαιότητα ότι πλέον εξελίσσεται η θεωρία «Των Μαλακών Συνόρων» σε ένα μεγάλο βαθμό.

Στην Ξάνθη υπάρχουν 4 Δήμοι, ο Δήμος Ξάνθης, ο Δήμος Μύκης, ο Δήμος Τοπείρου και ο Δήμος Αβδήρων.

Και στους 4 αυτούς Δήμους οι πληθυσμοί είναι μεικτοί (Χριστιανοί και μουσουλμάνοι) σε μια μοναδική συμβίωση αφού στην περιοχή επικρατεί το Ανατρεπτικό και Ευρωπαϊσμένο Ισλάμ.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Άγκυρα δεν επιβληθεί στο σύνολο των 120.000 μουσουλμάνων που ζούνε στην Θράκη παρά μόνο σε έναν μικρό αριθμό.

Σήμερα όμως, η Άγκυρα έχει καταφέρει στην Ξάνθη να πετύχει αυτό που επιδίωκε για πολλά χρόνια, όχι μόνο να έχει συμμετοχή μέσω πιστών της σε μεγάλο Δήμο αλλά και τον πλήρη έλεγχο.

Αυτό έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην Δήμο Ξάνθης.

Ο νέος Δήμαρχος είναι πλέον αδύναμος (σε μόλις 2,5 μήνες) και είναι απόλυτα εξαρτημένος από τους τρεις Αντιδημάρχους του οι οποίοι είναι πιστοί σε Παράλληλη Δομή της Ελληνικής Πολιτείας, τον Ψευτομουφτή.

Ο νέος Δήμαρχος πριν ένα μήνα νομιμοποίησε με την παρουσία του σε εκδήλωση τον Ψευτομουφτή και ενώ η ενέργεια αυτή ήταν σαφέστατα λανθασμένη, ο ίδιος δεν έκανε καμιά διορθωτική κίνηση στην συνέχεια.

Όμως αυτό ίσως δεν είναι το χειρότερο σενάριο αφού θα μπορούσε να λήξει με μια απλή δήλωση του Δημάρχου η οποία θα ανέφερε ότι ο θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων της περιοχής είναι ο νόμιμος Μουφτής.

Το χειρότερο σενάριο για την Θράκη και το Δήμο Ξάνθης είναι ο κίνδυνος για κάποιο λόγο να εκπέσει του αξιώματος του ο νυν Δήμαρχος, και την θέση του καταλάβει ο πρώτος σε ψήφους και ο οποίος είναι ένας από τους πιστούς του Ψευτομουφτή και κατ επέκταση της Άγκυρας.

Και τελικά όπως αποδεικνύεται, ξεδιπλώνεται ένα σχέδιο το οποίο ως σκοπό έχει αυτό ακριβώς.

Από τον τρόπο που μοίρασε τις ψήφους ο Ψευτομουφτής στις εκλογές μέχρι και τα γεγονότα που εκθέτουν τον Δήμαρχο χωρίς να αντιδρά, είναι προφανές ότι το Τουρκικό Προξενείο και οι άνθρωποι του στην Θράκη έχουν κύριο στόχο αυτό το σενάριο.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα στον Δήμο Μύκης. Ο νέος Δήμαρχος είναι ανοιχτά υπέρ της Άγκυρας, και δεν το κρύβει ο ίδιος, και μάλιστα φροντίζει με συμβολισμούς να το δείξει.

Από την πρώτη ημέρα, την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής δεν έκανε στην έδρα του Δήμου, αλλά στο χωριό Εχίνος όπου το Τουρκικό Προξενείο έχει 100% τον έλεγχο, πάντα με τρομοκρατία μέσω των Τζαμιών.

Μάλιστα ο Ιμάμης που έκανε την ορκωμοσία έχει ένα ιδιαίτερο ιστορικό με γεγονότα που έγιναν στην Ρόδο.

Ακόμα και την 28η Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Μύκης, επιδεικτικά απουσίαζε από τις εκδηλώσεις για την Εθνική εορτή και βρέθηκε στην Τουρκία όπου το «διαφήμιζε» μέσα από τα Social.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...