Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πληρωμένη» απάντηση Τσακαλώτου σε Μητσοτάκη – Τι ξέχασε για τα εθνικά θέματα

«Πληρωμένη» απάντηση Τσακαλώτου σε Μητσοτάκη – Τι ξέχασε για τα εθνικά θέματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο τομεάρχης Οικονομικών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, την επίθεση που εξαπέλυσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για τις «απρεπείς και διχαστικές δηλώσεις», όπως χαρακτηριστικά είπε, τη στιγμή που ο ίδιος βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο.

«Η ιστορία της παράταξής μου και το προσωπικό μου ήθος δεν μου επιτρέπουν να κάνω μέρος του κομματικού ανταγωνισμού τα εθνικά μας θέματα.

»Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον χειρότερο εαυτό του.

»Εύχομαι αυτός ο εαυτός του να μην είναι ο μόνος» είπε και συμπλήρωσε:

«Η Ελλάδα συχνά βρέθηκε σε καταιγίδες και φουρτούνες, πάντα όμως τις ξεπέρασε με ενότητα, με σωστές επιλογές συμμάχων και στόχων, έχοντας πάντα ως πυξίδα το Διεθνές Δίκαιο και το εθνικό συμφέρον.

»Αυτό θα κάνουμε και τώρα και είμαι σίγουρος πώς θα βγει σε ήρεμα νερά για να συνεχίσει τη ρότα της προόδου που έχει χαράξει».

«Δεν έχουμε πάθει μαζική αμνησία οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι ΣΥΡΙΖΑίες» σημείωσε δηκτικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Δεν ξεχνάμε όταν ήρθε ο Ερντογάν στην Αθήνα που ο Μητσοτάκης έλεγε να μην τον δει ο Τσίπρας λόγω προκλητικότητας Τουρκίας στο Αιγαίο.

»Θυμάμαι όταν ήμουν στο Eurogroup σε δύσκολες συνθήκες, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που τώρα έχουν κυβερνητικές θέσεις να φωνάζουν βάστα Γερούν ή βάστα Wolfgang» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και φυσικά, δεν ξεχνάμε το Μακεδονικό. Δεν ξεχνάμε ότι αν και πολλοί από εσάς, είμαι σίγουρος, δε θεωρούσατε κακή, πόσο μάλλον προδοτική τη Συμφωνία των Πρεσπών, τη χρησιμοποιήσατε για να κερδίσετε τις εκλογές» κατέληξε ο κ. Τσακαλώτος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Χακάν Φιντάν λέει ότι το Ισραήλ επιδιώκει «πολυεθνική θρησκευτική σύγκρουση»

Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χωρίς «Φωνή» η ελληνική Διασπορά με ευθύνη ΝΔ και Κ. Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» – Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να νικήσει τον Μητσοτάκη

Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ – Τι είπαν για ΑΟΖ – Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη Βεγγάζη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...