ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Παπανδρέου, Δημοκρατική Παράταξη, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα νέο πρόσωπο ακούστηκε στην κούρσα για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να προτείνει τον Γιώργο Παπανδρέου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της καθιέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ ως ηγέτιδας δύναμης της δημοκρατικής παράταξης.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κίνηση αυτή ενδέχεται να έχει ως στόχο το Κίνημα Αλλαγής και την αμφισβήτηση που εξέφρασαν ορισμένοι προς το πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έδωσε το παρών στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Παύλος Γερουλάνος έθεσε ακόμα και θέμα ηγεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην προοδευτική παράταξη, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου έχει εκφραστεί θετικά για προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι η απλή αναλογική, τάχθηκε υπέρ και της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ σε συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση είχε χαρακτηρίσει τον Αλέξη Τσίπρα «συμπαθή» και «χαρισματικό».
























































