ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο ΥΠΕΞ του Αζερμπαϊτζάν περιχαρής που συναντήθηκε με τον ψευδοΥΠΕΞ του αποσχιστικού ψευδοκράτους στα κατεχόμενα εδάφη της βόρειας Κύπρου
Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της "Γλυκιάς Συμμορίας"
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, μιλώντας με πολιτικούς συντάκτες, δήλωσε ότι γνωρίζει το όνομα που θα προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Επίσης, υπογράμμισε ότι η καταληκτική ημερομηνία για την ψήφιση του νέου Προέδρου είναι η 13η Φεβρουαρίου.
Μάλιστα διευκρίνισε ότι πρώτα θα ψηφιστεί ο εκλογικός νόμος και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία της εκλογής.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο νέος Πρόεδρος θα εκλεγεί με «ευρύτερη πλειοψηφία».
Ακόμη κληθείς να σχολιάσει εάν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα χαμογελώντας είπε πως «δεν κάνω υπερηχογράφημα».
Παράλληλα υπογράμμισε ότι γνωρίζει το όνομα που θα προταθεί και συμπλήρωσε πως «το ενδιαφέρον που θα έπρεπε να με ρωτήσετε είναι από πού το ξέρω γιατί μπορεί να έχω ρωτήσει μέντιουμ».
























































