Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί η Μάγδα Φύσσα δεν αποδέχτηκε την πρόταση Βαρουφάκη για υποψήφια ΠτΔ

Γιατί η Μάγδα Φύσσα δεν αποδέχτηκε την πρόταση Βαρουφάκη για υποψήφια ΠτΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν ενημέρωσε ο Γιάννης Βαρουφάκης την Μάγδα Φύσσα για την πρόθεσή του να την προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κ. Φύσσα εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ και πως δεν μπορεί να αποδεχθεί αυτή την πρόταση.

Εξηγεί ότι έχει αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της στην δίκη της Χρυσής Αυγής αλλά και ότι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολείται με την πολιτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κ. Φύσσα:

«Πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης την πρόθεση του κ. Βαρουφάκη να με προτείνει για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετικά τιμητική αυτή πρόταση, για την οποία δεν ήμουν ενήμερη, αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ. Αφ’ ενός διότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις στην ολοκλήρωση της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα προσωπικά αλλά και για τη δημοκρατία στον τόπο μας, αφ’ ετέρου διότι έχω ξεκαθαρίσει και στο παρελθόν ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

«Ιθάκη» – Τσίπρας για «κουπόνια» Βαρουφάκη: «Δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω» – Για Λαφαζάνη: «Aντιλαμβανόταν έστω και στοιχειωδώς την πραγματικότητα;»

Εγκαινιάστηκε το νέο Πεντάγωνο – Νίκος Δένδιας: «Μπορούμε να σκεφτούμε έξω από το άσχημο τσιμεντένιο κουτί»

Οι Τούρκοι απαιτούν να μην μιλάμε για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας για χάρη των… ήρεμων νερών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...