Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξαναχτύπησε το σαμαρικό antinews: Συνονθύλευμα νεοφιλελέ εκσυγχρονιστών – Ο Σημίτης φαντάζει οσία Μαγδαληνή

Ξαναχτύπησε το σαμαρικό antinews: Συνονθύλευμα νεοφιλελέ εκσυγχρονιστών – Ο Σημίτης φαντάζει οσία Μαγδαληνή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τρία δημοσιεύματα «φωτιά» επιτίθεται ξανά στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο ιστότοπος που απηχεί τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, antinews.gr, βάζοντας στο στόχαστρό του σειρά υπουργών.

Συγκεκριμένα, η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα ανάρτησε την Πέμπτη τρία άκρως επικριτικά για την κυβέρνηση άρθρα με τίτλους, «Πώς η κυβέρνηση βούλιαξε στα νερά του «Λιβυκού Πελάγους», «Οι «καταληψίες »της πρώτης κατοικίας και οι “Κάλαχαν” της Κατεχάκη» και «Συμφωνεί ο κύριος Μητσοτάκης με τη Ντόρα για το Καστελλόριζο;».

Στο πρώτο δημοσίευμα, το antinews εξαπολύει σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «επιπόλαιους χειρισμούς στο Λιβυκό ζήτημα», οι οποίοι – όπως λέει – οδήγησαν «στη μεγαλύτερη διπλωματική ήττα της Ελλάδας μετά τα Ίμια».

Στη συνέχεια του άρθρου, παρατίθενται χρονικά οι δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων που «αποδεικνύουν την εγκληματική ολιγωρία της κυβέρνησης στο “μέτωπο της Λιβύης”».

Στο δεύτερο δημοσίευμα, ο φιλοσαμαρικός ιστότοπος «σφυροκοπά» τον Γιάννη Βρούτση, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Άδωνη Γεωργιάδη.

«Στο Ασφαλιστικό, ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, εμφανίζεται με θράσος χιλίων πιθήκων, να δηλώνει ότι θα αυξήσει τις συντάξεις και θα διορθώσει τα σφάλματα Κατρούγκαλου. Ποιος εκείνος, ο οποίος πετσόκοψε προς ετών τις συντάξεις 50% με 60%», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

«Πρόκειται για ένα συνονθύλευμα νεοφιλελέ εκσυγχρονιστών, μπροστά στους οποίους ο Σημίτης φαντάζει οσία Μαγδαληνή», σημειώνεται σε άλλο σημείο.

«Τι θα κάνουν, λοιπόν, οι «Κάλαχαν» – κατ’ άλλους «Κλουζώ»- της Κατεχάκη, εάν, για παράδειγμα ένας τρελαμένος Έλληνας νοικοκυραίος αποφασίσει να “ρίξει” – με κάτι βαρύτερο από τον τσιμεντόλιθο – στα ΜΑΤ που θα πάνε να του κάνουν έξωση;

Ο φόβος ότι ο Έλληνας δεν θα αντιδράσει τόσο ήπια όσο για παράδειγμα οι Ισπανοί, είναι διάχυτος», τονίζει το antinews.

Στο τρίτο δημοσίευμα, ο φιλοσαμαρικός ιστότοπος καλεί τον κ. Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις σχετικά με φερόμενη δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι «τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελλορίζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου».

Το antinews επικαλείται άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου στα «Νέα», σύμφωνα με τον οποίο η κ. Μπακογιάννη δήλωσε τα εξής:

«Πρέπει να ξεφύγουμε από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του περασμένου αιώνα για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα μεταξύ μας προβλήματα, να δούμε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή «με άλλο μάτι», και να κατανοήσουμε ότι τυχόν προσφυγή στο δικαστήριο της Χάγης μπορεί μεν να έχει ως συνέπεια μερικές απώλειες για μας, όπως ας πούμε την ΑΟΖ του Καστελλορίζου, αλλά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματα άλλων νησιών μας, όπως της Ρόδου ή της Λέρου».

«Συμφωνεί με την αδελφή του; Αν διαφωνεί, τότε θα πρέπει να την διαψεύσει δημοσίως. Αν συμφωνεί, τότε δύσκολα τα πράγματα. Αναμένουμε εναγωνίως την απάντηση….», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...