Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί τις πολιτικές… κωλοτούμπες του!

Ο Παύλος Χαϊκάλης εξηγεί τις πολιτικές… κωλοτούμπες του!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από εκεί που είχε σταματήσει φαίνεται πως συνεχίζει την πολιτική του πορεία ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σε σημερινή του συνέντευξη ούτε λίγο ούτε πολύ άνοιξε διάπλατα παράθυρο συνεργασίας με τον κυβερνητικό συνασπισμό στο φόντο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τηρώντας αντίθετη στάση από την επίσημη γραμμή του κόμματός του, ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στο ΣΚΑΙ ισχυρίστηκε ότι «πρέπει η κυβέρνηση να προτείνει ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, που να μην προέρχεται από κάποιο κομματικό χώρο και να έχει ευρύ κοινωνικό έρεισμα. Σε αυτή την περίπτωση και εφόσον ο προτεινόμενος για το θεσμό δεσμευθεί ότι δεν θα υπογράψει Προεδρικά Διατάγματα και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, όπως έκανε ο απερχόμενος Πρόεδρος, τότε η θετική μου ψήφος είναι πιθανή».

Μάλιστα, ο κ. Χαϊκάλης ισχυρίστηκε ότι «υπάρχουν ακόμα δύο περιπτώσεις βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που υπό προϋποθέσεις συζητάνε για υπερψήφιση της πρότασης του κυβερνητικού συνασπισμού για Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αιτιολογήσει την τοποθέτησή του ο κ. Χαϊκάλης υιοθέτησε πλήρως μέχρι και την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης περί «επερχόμενης πολιτικής αστάθειας» σε περίπτωση που καταψηφιστεί η κυβερνητική πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ισχυριζόμενος ότι «δεν μπορούμε να παίζουμε με αυτά τα ζητήματα».

Οι δηλώσεις του κ. Χαϊκάλη συγκρούονται μετωπικά με τη γραμμή του κόμματος, αφού ο Πάνος Καμμένος έχει καταστήσει σαφές ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν την πρόταση Σαμαρά για ΠτΔ.

«Έχω συζητήσει την πρότασή μου με τον πρόεδρο του Κινήματος και απλά τη γνωστοποιώ στην κοινή γνώμη» σημείωσε για το θέμα ο βουλευτής του κόμματος.

Υπενθυμίζεται η στάση που είχε κρατήσει ο Παύλος Χαϊκάλης και η ξαφνική… αδιαθεσία του κατά τη διάρκεια ψήφισης των τροπολογιών για τα δάση και τη διαφημιστική πίτα των ΜΜΕ, η οποία τον έκανε να εξαφανιστεί από τη Βουλή και να μην ψηφίσει, ενώ βρισκόταν μέχρι τις 17:00 το απόγευμα εκεί, με αποτέλεσμα να περάσει υπερψηφιστεί οριακά η επίμαχη τροπολογία.

Την επομένη ο πρόεδρος του κόμματός του είχε κάνει λόγο για «μαξιλαράκια» που χρησιμοποιεί ο κυβερνητικός συνασπισμός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντ. Σαμαράς: «Δεν έχει λήξει η υπόθεση» της Βόρειας Μακεδονίας – Καρφιά -ξανά- στον Μητσοτάκη

Φάμελλος: Η κυβέρνηση της «αδικίας» φέρνει Ποινικούς Κώδικες για να εξευμενίσει τη φράξια Σαμαρά-Βορίδη

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε πάρτι της «Woke ατζέντας» με την «αυλή του Μαξίμου» και ΛΟΑΤΚΙ

Κασσελάκης για Σαμαρά: Φανταστείτε πρώην πρωθυπουργός σε οποιοδήποτε κόμμα εκτός της ΕΡΕ να έκανε αυτήν τη δήλωση

Σαμαράς: «”Ομοφοβικός” κι ο Ράμφος;» – «Δεν είναι “μεταρρύθμιση” η προσχώρηση στην κουλτούρα της αποδόμησης των πάντων, στο woke culture»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...