ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κοτζιάς ζητά να επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις σε υπουργό της Βόρειας Μακεδονίας που παραβίασε τις «Πρέσπες»

Ο Κοτζιάς ζητά να επιβληθούν βαρύτατες κυρώσεις σε υπουργό της Βόρειας Μακεδονίας που παραβίασε τις «Πρέσπες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Κοτζιάς ζητά από την ελληνική κυβέρνηση να επιβάλλει άμεσα βαρύτατες κυρώσεις στην υπηρεσιακή υπουργό εργασίας της Βόρειας Μακεδονίας, Ρασέλα Μιζραχί, του δεξιού «αρχαιομακεδονικού» κόμματος, η οποία παραβίασε τη Συμφωνία των Πρεσπών επαναφέροντας επιγραφή με το όνομα «Μακεδονία» σε συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο της.

«Κυβέρνηση οφείλει καταγγείλει στον ΟΗΕ την Ρασέλα Μιζραχί υπουργό εργασίας της Βόρειας Μακεδονίας, προερχόμενη από το αδελφό της κόμμα VMRO, για ωμή παραβίαση του διεθνούς δικαίου και Συμφωνίας Πρεσπών.

»Άμεσα δε, να ζητήσει από ΕΕ την απαγόρευση εισόδου της σε όλα τα κράτη-μέλη», έγραψε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Ο Μαρινάκης «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη ότι έλεγε ψέματα για τον Τσίπρα και τη Συμφωνία των Πρεσπών (βίντεο)

Ο Νίκος Δένδιας υπογράμμισε στον Άντριους Κουμπίλιους «τις πάγιες ελληνικές θέσεις ως προς τα κριτήρια επιλεξιμότητας» στο «SAFE»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...