Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι απαντά ο Έλληνας μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου για το εθνικιστικό ντελίριο

Τι απαντά ο Έλληνας μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου για το εθνικιστικό ντελίριο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ανακοίνωσή του ο Έλληνας μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου Ροδόπης, Οντέρ Μουμίν, επιχειρεί να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα, για το θόρυβο που προκλήθηκε μετά τ’ όσα προκλητικά ανέφερε στη διάρκεια ομιλίας του σ’ εκδήλωση αλυτρωτικού συλλόγου στην Τουρκία, με φόντο σημαίες της… Ανεξάρτητης Θράκης.

Ο δήμαρχος Ιάσμου κάνει λόγο για δηλώσεις που «παραποιήθηκαν σκόπιμα», στρέφοντας τα βέλη του κατά της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ για το πρωτοσέλιδό με τίτλο:

«Μουσουλμάνος δήμαρχος της Θράκης καλεί τούς νέους στα όπλα».

Αν και ο ίδιος υπεραμύνθηκε πως: «οποιαδήποτε σκέψη ή αναφορά σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα ή κυριαρχία της χώρας μας με βρίσκει κάθετα αντίθετο» δεν έδωσε την παραμικρή εξήγηση στην τόσο για την παρουσία του στη Γ.Σ. του παραρτήματος Προύσας του αλυτρωτικού Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης (ΒΤΤDD), όσο και για την προκλητική του ομιλία δίπλα σε σημαίες της λεγόμενης Ανεξάρτητης Θράκης απαγγέλοντας μάλιστα και στίχους για τους ένδοξους… Τούρκους στρατιώτες.

Η ανακοίνωση του δημάρχου Ιάσμου

«Σχετικά με την παρουσία μου στην Προύσα Τουρκίας, ξεκαθαρίζω ότι οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν σκόπιμα κατά τη μετάφραση τους από ορισμένους κύκλους.

»Ο κος Κοττάκης και ορισμένοι τοπικοί δημοσιογράφοι προσπαθούν να επιβιώσουν δημοσιογραφικά δημιουργώντας εθνικά επικίνδυνα σενάρια.

»Επίσης οι ίδιοι κύκλοι ενοχλούνται με την παρουσία μειονοτικού Δημάρχου στον Ίασμο και το γεγονός ότι η παρούσα δημοτική αρχή είναι εξαιρετικά δραστήρια, αποτελεσματική, δεν διακρίνει, σέβεται και αναδεικνύει την πολυπολιτισμικότητα και την αρμονική συμβίωση των δύο σύνοικων στοιχείων.

»Έχω απόλυτη γνώση και συναίσθηση της ιδιότητας μου, τιμώ τη χώρα μου, δεσμεύομαι πιστά από το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

»Εξυπακούεται δε ότι οποιαδήποτε σκέψη ή αναφορά σχετικά με την εδαφική ακεραιότητα ή κυριαρχία της χώρας μας με βρίσκει κάθετα αντίθετο.

»Μουμίν Οντέρ

»Δήμαρχος Ιάσμου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...