ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Ο Γκιγιόμ Τρισάρ εκλέχτηκε για δεύτερη φορά Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλήρης απογοήτευση από τις εξαγγελίες Μητσοτάκη τουλάχιστον σε ότι αφορά την καταβολή του δώρου Πάσχα στους εργαζομένους.
Σύμφωνα με διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο το δώρο Πάσχα που ο πρωθυπουργός εξήγγειλε ότι θα καταβληθεί κανονικά, χωρίς εκπτώσεις, δεν πρόκειται να επιδοτηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά θα πρέπει να καταβληθεί από τους ίδιους τους εργοδότες, που βέβαια στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μικρομεσαίοι και οδεύουν με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή λόγω των συνεπειών στην οικονομία της πανδημίας του κοροναϊού.
Μάλιστα, οι ίδιες διαρροές από το κυβερνητικό στρατόπεδο ανέφεραν ότι τελικά το δώρο Πάσχα θα καταβλήθεί το καλοκαίρι, δηλαδή κάθε άλλο παρά δώρο Πάσχα θα είναι και βέβαια τώρα οι εργαζόμενοι θα μείνουν με τα 800 ευρώ για ενάμιση μήνα και όπως το πάει η κυβέρνηση να δούμε πότε θα δοθούν και αυτά.
Οι διαρροές της κυβέρνησης βέβαια αναφέρουν ότι το σκεπτικό της είναι ότι στην παρούσα φάση αφενός οι κλειστές επιχειρήσεις δεν υποχρεούνται στην καταβολή του αφετέρου οι επιχειρήσεις που παραπαίουν θα πιεστούν ακόμα περισσότερο την ώρα που υποτίθεται ότι στηρίζονται από τον Προϋπολογισμό.
Περίπτωση πάντως να δοθεί το δώρο Πάσχα από κρατικά κονδύλια όπως το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ δεν υπάρχει.
























































