ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γεωργία, Ελληνική Ομογένεια, Ελληνική Πρεσβεία Τυφλίδα, Τυφλίδα, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
«Οι γενοκτόνοι θα χάσουν», είπε ο Ερντογάν στην πρώτη ομιλία μετά την επίθεση του Ισραήλ στην Ιντλίμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτη ειδική πτήση (Α3 4195) από Τιφλίδα προς Αθήνα θα πραγματοποιήσει, αύριο, Κυριακή, στις 15.25 τοπική ώρα, η Aegean Airlines για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων που βρίσκονται αποκλεισμένοι στη Γεωργία κι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να επιστρέψουν.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας στην Τιφλίδα, η αεροπορική εταιρεία θα επικοινωνήσει με όλους τους επιβάτες που έχουν δηλώσει στην Πρεσβεία την πρόθεσή τους να ταξιδέψουν προκειμένου να τους ενημερώσει για την κράτησή τους, την έκδοση του εισιτηρίου τους και τον τρόπο διακανονισμού της πληρωμής.
Περαιτέρω ενημερώνει ότι η Πρεσβεία θα λειτουργεί σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή το πρωί, ώστε να μπορεί να δηλώσει κι όποιος άλλος επιθυμεί την πρόθεσή του να ταξιδέψει με την πτήση αυτή, αποστέλλοντας με ηλεκτρονικό μήνυμα τα πλήρη στοιχεία του και τον αριθμό διαβατηρίου/αστυνομικής ταυτότητας.
Τέλος, απευθύνει έκκληση στους επιβάτες της πτήσης να βρίσκονται στο αεροδρόμιο Τιφλίδας δύο ώρες πριν από την αναχώρηση.
Διεύθυνση: Tabidze 37d, 0179 Tbilisi
e-mail: gremb.tbi@mfa.gr
Τηλέφωνο: +995322 914970-74
Fax: +995322 914980
Emergency phone: +995322 914970-74
























































